Θα υιοθετήσουν κοριτσάκι

04.09.2006
Μια απόφαση ζωής πήραν ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης Φοίβος και η σύζυγός του Αμαλία.

Μια απόφαση ζωής πήραν ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης Φοίβος και η σύζυγός του Αμαλία. Οι πληροφορίες που προέρχονται από το στενό φιλικό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει μπει στην τελική ευθεία για την υιοθεσία ενός μωρού.

Οι δυο τους είναι ένα ερωτευμένο, αγαπημένο και άκρως ευτυχισμένο ζευγάρι. Εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια είναι αχώριστοι. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Αμαλία Καντερέ σταμάτησε να εργάζεται στη δισκογραφική εταιρεία Sony Music απο την ημέρα που παντρεύτηκε τον Φοίβο. Από την ημέρα που ένωσαν τις ζωές τους η Αμαλία εργάζεται για τον Φοίβο. Διεκπεραιώνει όλες του τις δουλειές και είναι ο φύλακας-άγγελός του. Είναι η γραμματέας του, η μάνατζέρ του και πολλές φορές και η οδηγός του, όταν εκείνος είναι κουρασμένος και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις απαιτούν την παρουσία του σε κάποιο μέρος. Ταιριάζουν πολύ σε όλα. Από τον τρόπο ντυσίματος μέχρι και τις επιθυμίες. Μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες τους είναι και παραμένει η απόκτηση ενός παιδιού. Δέκα χρόνια τώρα όμως στάθηκε αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Η Αμαλία δεν σταματά να λέει: «Θέλω ένα κοριτσάκι». Όλες οι φίλες και οι γνωστές της έχουν αποκτήσει παιδιά, ενώ εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, να πηγαίνει να παίζει με τα πιτσιρίκια και να ασχολείται μαζί τους. Η Μελίνα, η κόρη της Δέσποινας Βανδή, είναι το κοριτσάκι που στην κυριολεξία έχει κρατήσει περισσότερο και από την baby siter. Περνάει μαζί της ώρες ατέλειωτες. Τη λατρεύει.

Το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια έχει προβεί σε πολλές ενέργειες για την απόκτηση ενός δικού τους παιδιού. Για το λόγο αυτό πραγματοποίησαν και δυο ταξίδια. Ένα στην Αμερική και ένα στη Ρωσία. Δεν άλλαξε όμως κάτι. Έτσι, οι δυο τους είπαν να δώσουν τέλος στο άγχος και την αγωνία. Η απόκτηση ενός μωρού μέσω υιοθεσίας τούς ξεσήκωσε θετικά και είδαν το θέμα από διαφορετική οπτική γωνία.

Η απόφασή τους βρήκε και τις δυο οικογένειες σύμφωνες. Το μωρό που θα έρθει στη ζωή τους θα τους γεμίσει χαρά, ενδιαφέρον, ευθύνη και ίσως τους φέρει και γούρι για ένα «αδελφάκι». Ρ.Σ.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.08.2024 - 20:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ