Η Ναόμι έστειλε φωτογράφο στο νοσοκομείο!

03.08.2009
Το οξύθυμο μοντέλο κατηγορείται ότι επετέθη σε φωτογράφο και τον έστειλε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία με τον δισεκατομμυριούχο φίλο της.

Το οξύθυμο μοντέλο κατηγορείται ότι επετέθη σε φωτογράφο και τον έστειλε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία με τον δισεκατομμυριούχο φίλο της.

Ο Γκαετάνο Ντι Τζοβάνι (Gaetano Di Jiovani) ισχυρίζεται ότι η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Cambell) τον χαστούκισε και τον χτύπησε με την τσάντα της, γρατζουνίζοντας και μωλωπίζοντας το πρόσωπο του.

"Τα νύχια του μοντέλου τραυμάτισαν το αριστερό μάτι του κυρίου Ντι Τζοβάνι", έγραψε η ιταλική εφημερίδα "La Republica".

Ο εκπρόσωπος της Κάμπελ αρνήθηκε ότι έγινε πράγματι τέτοια επίθεση και είπε σε δήλωσή του: "Τα δημοσιεύματα που λένε ότι η Ναόμι Κάμπελ επετέθη σε φωτογράφο στο Λίπαρι της Σικελίας είναι εντελώς αναληθή. Ο φωτογράφος εντοπίστηκε να ακολουθεί την Ναόμι Κάμπελ με μια μικρή βάρκα και να τραβάει φωτογραφίες μια μέρα μετά το υποτιθέμενο ατύχημα".

Όμως, όπως είπε ο Ντι Τζοβάνι στην εφημερίδα: "Πρώτα με χτύπησε με την τσάντα της, ουρλιάζοντας μου και μετά προσπάθησε να με χαστουκίσει. Κατάφερα να την αποφύγω, αλλά τα νύχια της βρήκαν το μάτι μου. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν έβλεπα τίποτα. Άκουγα όμως ότι οι σωματοφύλακες και ο αγαπημένος της προσπαθούσαν να την απομακρύνουν".

Η αστυνομία του Λίπαρι είπε ότι δεν τους έγιναν παράπονα. Η περιοχή ανήκει στις Νήσους του Αιόλου, μια ομάδα νησιών που εκτείνεται μεταξύ της Σικελίας και τη ενδοχώρας και είναι πολύ αγαπητή στις διασημότητες.

Η 38χρονη Κάμπελ έφτασε στο νησί με τον Μικαΐλ Προκόροβ (Mikhail Prokhorov), με το σκάφος του, αφού είχαν περάσει αρκετές μέρες στη Νότιο Γαλλία. Πέρυσι, τέτοια εποχή, το θερμόαιμο μοντέλο είχε επιτεθεί σε αστυνομικό με αφορμή τη χαμένη βαλίτσα της στο αεροδρόμιο του Χίθροου.