Ο πόλεμος των Σπέλινγκ κορυφώνεται!

28.07.2009
Η κόντρα ανάμεσα στη μαμά και την κόρη του παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ μοιάζει βγαλμένη μέσα από τις πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές του, με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Όμως ο μακαρίτης Σπέλινγκ, δημιουργός της "Δυναστείας", του "Πλοίου της Αγάπης" και των "Αγγέλων του Τσάρλι", μόνο περήφανος δεν θα μπορούσε να είναι από τις σημερινές εξελίξεις.

Η κόντρα ανάμεσα στη γυναίκα και την κόρη του παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling) μοιάζει βγαλμένη μέσα από τις σαπουνόπερες του, με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Όμως ο μακαρίτης Σπέλινγκ, δημιουργός της "Δυναστείας", του "Πλοίου της Αγάπης" και των "Αγγέλων του Τσάρλι", μόνο περήφανος δεν θα μπορούσε να είναι από τις σημερινές εξελίξεις.

Η αρχική αιτία των άθλιων σχέσεων ανάμεσα στις δύο γυναίκες χάνεται στα βάθη της οικογενειακής τους ιστορίας, αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε δραματικά μετά τον θάνατο του πατέρα Άαρον, τον Ιούνιο του 2006.

Η διαμάχη κουφόβραζε μέχρι που πήρε δημόσιες διαστάσεις όταν η μαμά Κάντι (Candy) έγινε έξαλλη με την παρουσίασή της ως μέγαιρας, σε μια αυτοβιογραφική εκπομπή της κόρης της, Τόρι (Tori), η οποία εκείνη την εποχή ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η έναρξη του ριάλιτι που παρουσιάζει η 36χρονη Τόρι μαζί με τον άντρα της, ηθοποιό, Ντιν Μακ Ντέρμοτ (Dean McDermott) και όπου συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους, το 2007, δεν βοήθησε την κατάσταση, αφού η Κάντι δηλώνει απολύτως αντίθετη με τη συμμετοχή παιδιών σε τέτοιες εκπομπές.

Έκτοτε, το μεγαλύτερο διάστημα οι Τόρι και Κάντι δεν μιλιούνται καν. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες, η ένταση έχει κορυφωθεί μεταξύ τους καθώς η 63χρονη Κάντι αρνήθηκε να παρευρεθεί στα πρώτα γενέθλια της εγγονής της, την οποία σημειωτέον, δεν έχει συναντήσει ποτέ.

Ο λόγος ήταν ότι το πάρτι θα γίνονταν μπροστά στις κάμερες κι ότι εκείνη δεν ήθελε να γίνει περίγελος σε μια τόσο λεπτή στιγμή. Παρόλα αυτά, η ηθικολόγος Κάντι, δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιοποιήσει με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις της οικογενειακής τους φαγωμάρας.

Στο τελευταίο επεισόδιο μάλιστα, επιτίθεται κατά μέτωπον στην Τόρι μέσω ανοιχτής επιστολής που δημοσίευσε στο κουτσομπολίστικο σάιτ TMZ και απευθύνεται στους "Μεσήλικες σταρ των ριάλιτι (όπως η κόρη μου)".

Η επιστολή αρχίζει με τα λόγια: "Ξέρω ότι πολλοί μεσήλικες έχουν προβλήματα με τους γονείς τους και την ανατροφή τους. Εγώ είχα"..."Ένα μεγάλο πάρτι δεν ήταν ο τρόπος που φανταζόμουν ότι θα συναντούσα την εγγονή μου για πρώτη φορά, αλλά έτσι είναι το Χόλιγουντ και τα εγγόνια μου έχουν γίνει κι εκείνα μαϊντανοί σε ριάλιτι", συνεχίζει πικρόχολα πριν κλείσει, απευθυνόμενη συνολικά σε όσους συμμετέχουν στις εκπομπές αυτού του είδους:

"Όλα τα πρόσωπα των ριάλιτι, παρακαλώ να θυμάστε ότι η πραγματική ζωή δεν περνάει από μοντάζ για να βελτιώσει ή να χειροτερέψει τα πράγματα, ή να αποφέρει καλύτερη τηλεθέαση. Είστε υπεύθυνοι για ό,τι κάνετε. Η ζωή δεν είναι απλά μια παράσταση. Και οι οικογένειες σας δεν μπορεί να γίνονται γλάστρες.

Ολοκληρώστε τα επεισόδια της χρονιάς χωρίς να δημιουργείτε κόντρες που θα μετανιώσετε αργότερα", καταλήγει, αφήνοντας μια μπηχτή στην Τόρι για το ότι άφησε να βγει στον αέρα η σκηνή όπου προβληματίζεται αν θα καλέσει τη μαμά της στο παιδικό πάρτι της κόρης της, με το οποίο ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος της σειράς.