Η Ριάνα έγινε μοϊκάνα!

24.07.2009
Μπορεί να μην παίζει στην ταινία, αλλά στην πρεμιέρα των Inglorious Basterds που έγινε χτες τη νύχτα στο Λονδίνο, η Ριάνα (Rihanna) έκλεψε τις εντυπώσεις με το καινούργιο της χτένισμα που φτάνει πλέον σε νέα ύψη.

Μπορεί να μην παίζει στην ταινία, αλλά στην πρεμιέρα των Inglorious Basterds που έγινε χτες το βράδυ στο Λονδίνο, η Ριάνα (Rihanna) έκλεψε τις εντυπώσεις με το καινούργιο της χτένισμα που φτάνει πλέον σε νέα ύψη.

Η 21χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε ντυμένη σε ανδρόγυνο στυλ, με μαύρο παντελόνι και δαντελένια γάντια, που συμπληρώνονταν από πολλές πυκνές σειρές πέρλες οι οποίες έδιναν ένα νεορομαντικό αέρα στο σύνολο. Το μακιγιάζ της ήταν επίσης εντυπωσιακό με έντονο άιλαϊνερ και κόκκινο κραγιόν. Αλλά το επιστέγασμα ήταν το νέο της χτένισμα που υψώνονταν τουλάχιστον έξι πόντους πάνω από το κεφάλι της, ενώ τα πλαϊνά των μαλλιών της ήταν κουρεμένα γουλί, παραπέμποντας στο περιβόητο στυλ των μοϊκανών της πανκ.

Εκτός της εμφάνισης της Ριάνα, η άλλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εξαφάνιση του πρωταγωνιστή της ταινίας, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), ο οποίος έλαμψε δια της απουσίας του, καθώς βρίσκεται καθηλωμένος στο Λος Άντζελες για να φυλάει τα παιδιά, όσο η σύντροφος του, Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) βρίσκεται στο Ιράκ για τις υποχρεώσεις της ως πρέσβειρας καλής θελήσεως του ΟΗΕ.

Ωστόσο ο χώρος έξω από τον κινηματογράφο Odeon στη Λέισεστερ Σκουέρ ήταν κατάμεστος από τους εκατοντάδες θαυμαστές του Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) που έκαναν ουρά για να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους σκηνοθέτη, ο οποίος λάνσαρε την πρώτη του ταινία μετά από δύο χρόνια.

Η λάμψη της εκδήλωσης ενισχύθηκε από την παρουσία πλήθους αστέρων της διεθνούς σόου μπιζ. Ανάμεσά τους, η πρωταγωνίστρια της ταινίας Νταϊάν Κρούγκερ (Diane Kruger) που εντυπωσίασε με το μίνι φόρεμα της, οι συμπρωταγωνιστές της Λόρενς Μπέντερ (Laurence Bender) και Κρίστοφ Βαλτζ (Christoph Waltz), η ηθοποιός του "Scream", Λιζ Μακ Κλάρνον (Liz McClarnon), αλλά και ο Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke) που πετάχτηκε δυο λεπτά από τη Νέα Υόρκη ειδικά για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα.

Η ταινία, εμπνευσμένη από μια ιταλική πολεμική ταινία του 1978, "Inglorious Bastards", παρακολουθεί την πορεία μιας ομάδας αμερικανο-εβραίων στρατιωτών που στέλνονται στη Γαλλία για να εκδικηθούν του ναζί κατακτητές.

Ο Πιτ παίζει τον Άλντο τον Απάτσι, τον αρχηγό της οκταμελούς ομάδας, ενώ ο αυστριακός Βαλτζ υποδύεται έναν μοχθηρό εξολοθρευτή εβραίων, τον ρόλο που του χάρισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Καννών των περασμένο Μάιο.

Όπως ομολόγησε πριν λίγο καιρό, ο Πιτ δέχτηκε να παίξει στην ταινία μετά από μια τρελή βραδιά καταχρήσεων με τον Ταραντίνο: "Κάποια στιγμή στο τέλος του καλοκαιριού ο Κουέντιν με είχε επισκεφτεί και μιλούσαμε για σενάρια και ταινίες. Όταν σηκώθηκα την επόμενη μέρα, είδα γύρω μου σκορπισμένα στο πάτωμα πέντε άδεια μπουκάλια κρασί. Πέντε! Και κάτι που έμοιαζε με συσκευή καπνίσματος -δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς- και προφανώς είχα συμφωνήσει να κάνω αυτή την ταινία".