Οι πλαστικές επεμβάσεις του Μάικλ Τζάκσον!

15.07.2009
Για πολλά χρόνια οι θαυμαστές και όχι μόνο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) αναρωτιόνταν πόσες πλαστικές επεμβάσεις είχε κάνει ο «Βασιλιάς της Ποπ», που είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει όχι μόνο η όψη, αλλά και το χρώμα του δέρματος του.

Για πολλά χρόνια οι θαυμαστές και όχι μόνο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) αναρωτιόνταν πόσες πλαστικές επεμβάσεις είχε κάνει ο «Βασιλιάς της Ποπ», που είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει όχι μόνο η όψη, αλλά και το χρώμα του δέρματος του. Η ιστορία με τις πλαστικές αποτελούσε πάντα ένα μυστήριο, αφού ο ίδιος ο Τζάκσον ποτέ δεν τις είχε παραδεχτεί. Για την ακρίβεια, είχε παραδεχτεί μόνο δυο επεμβάσεις στη μύτη του για λόγους υγείας. Τίποτε παραπάνω.

Βέβαια, οι δηλώσεις του έμοιαζαν με ανέκδοτο, όμοιο με εκείνο της Πάρις Χίλτον ότι έχει κοιμηθεί μόνο με δύο άνδρες. Είκοσι μέρες μετά τον θάνατο του «Βασιλιά της Ποπ» και η μία μετά την άλλη «αποκάλυψη» για εκείνον βγαίνει στο φως της δημοσιότητας. Είναι αλήθεια, ότι ο κόσμος δεν ξέρει πλέον τι να πιστέψει. Όμως, έχει πολύ ενδιαφέρον η αποκάλυψη ενός γιατρού, ο οποίος έκανε για χρόνια πρακτική δίπλα σε έναν από τους πλαστικούς του και τώρα μετά το θάνατο εκείνου, αποφάσισε να βγάλει στη φόρα το ιατρικό απόρρητο του πρώην ασθενή του.

«Ο Τζάκσον είχε κάνει πολλαπλές επεμβάσεις» αποκαλύπτει ο νεαρός γιατρός, Wallace Goodstein ο οποίος συνεργαζόταν με τον γιατρό του στης δεκαετία του 90. «Ερχόταν κάθε δύο μήνες για να κάνει από μία επέμβαση» αποκαλύπτει λέγοντας μάλιστα ότι μέσα σε δύο χρόνια (όσο εκείνος βρισκόταν εκεί) είχε κάνει περίπου 10 με 12 επεμβάσεις. Συγκεκριμένα, όπως λέει ο Goodstein, είχε κάνει «στη μύτη, στα μάγουλα, στο πηγούνι, ενώ είχε κάνει μόνιμο περίγραμμα ματιών και τατουάζ φρυδιών».

Όπως πολλοί ασθενείς, έτσι και ο Τζάκσον δεν παραδεχόταν ποτέ ότι είχε υποβληθεί σε τόσες επεμβάσεις. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο Goodstein, ο «Βασιλιάς της Ποπ» επισκεπτόταν τον γιατρό μόνο αργά το απόγευμα, ώστε να μην υπάρχει άλλος ασθενής στο ιατρείο. Ενώ όλες οι επεμβάσεις που έκανε ήταν πάνω στο πρόσωπο του.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα μετά το θάνατο του, κατά τη νεκροψία οι ιατροδικαστές βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη, αφού ο Μάικλ λέγεται ότι ήταν φαλακρός, πολύ αδύνατος, ενώ είχε κάνει τουλάχιστον 13 επεμβάσεις το τελευταίο διάστημα.