Γαμπρός στα 71 ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ!

15.07.2009
Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, όπως και ο γάμος και για του λόγου το αληθές, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ (Roberd Redford) σε ηλικία 71 ετών ντύθηκε ξανά γαμπρός. Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε
Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, όπως και ο γάμος και για του λόγου το αληθές, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ (Roberd Redford) σε ηλικία 71 ετών ντύθηκε ξανά γαμπρός. Ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα την εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένη του, Sibylle Szaggars.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Αμβούργο, με μία παραδοσιακή τελετή των Προτεσταντών, αφού και οι δύο είναι Προτεστάντες. Μάλιστα, τα λόγια ήταν όλα στη γερμανική γλώσσα, αλλά ο Ρέντφορντ έχει ρίζες από την χώρα αυτή και καταλαβαίνει τα πάντα. Και η αγαπημένη του, όμως, είναι γεννημένη στην Γερμανία.

Την αποκάλυψη για το γάμο του γοητευτικού ηθοποιού έκανε ο πάστορας που τους πάντρεψε, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι ήταν πολύ ευτυχισμένο και περήφανο που ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου. Και μάλιστα όπως προστάζει η παράδοση.

Στο μυστήριο οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 30, ενώ τον Σεπτέμβριο οι νεόνυμφοι θα δώσουν ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτι, στο Μεξικό. Ρέντφορντ και Szaggars είναι ζευγάρι από το 1996. Τα τελευταία χρόνια ζουν περισσότερο στην Γιούτα, όπου ο διάσημος ηθοποιός είναι υπεύθυνος για το Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου.