Η Τέιλορ δεν άντεξε τον χαμό του Τζάκσον

15.07.2009
Σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Post" ,η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) νοσηλεύεται από χθες σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Post", η Ελίζαμπεθ Τέιλορ (Elizabeth Taylor) νοσηλεύεται από χθες σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Ο πρόσφατος χαμός του αγαπημένου της φίλου, Μάικλ Τζάκσον (Michel Jackson) επιβάρυνε την ήδη ταλαιπωρημένη υγεία της.

"Η καρδιά της δεν άντεξε", γράφει η δημοσιογράφος του άρθρου Σίντι Ανταμς (Cindy Adams). H δημοφιλής ηθοποιός είχε αποφασίσει να ταξιδέψει στην Αγγλία, για να παρακολουθήσει την επανεμφάνιση του Μάικλ Τζάκσον στην σκηνή "Arena 02" στο Λονδίνο, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να ουρλιάζει! Δεν μπορούσε να το πιστέψει! Ο πόνος ήταν αβάσταχτος για την ηθοποιό που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και την φροντίζει νοσοκόμα.

Οι σχέσεις της Τέιλορ με την οικογένεια Τζάκσον δεν ήταν καλές κι αυτός ήταν και ο λόγος που δεν παραβρέθηκε στο μνημόσυνο του Μάικλ λέγοντας "ότι δεν θέλει να πάρει μέρος σε αυτό το πανηγύρι, που δεν ταιριάζει στον Μάικλ".

"Πάσχει από αδυναμία, και συναισθηματική κόπωση. Ο οργανισμός της έχει καταρρεύσει. Είναι απαρηγόρητη και δεν έχει σταματήσει να κλαίει. Με τον Μάικλ ήταν "αδερφές ψυχές", ανέφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Τέιλορ μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Τζάκσον, από ανακοπή καρδιάς , έλεγε: "Θα ζει μέσα στην καρδιά μου για πάντα. Η ζωή μου είναι τόσο άδεια χωρίς αυτόν. Νομίζω ότι κανείς δεν ήξερε πόσο αγαπιόμαστε. Ω! Θεέ μου! Θα μου λείψεις τόσο πολύ"!

Η Τέιλορ υποστήριξε τον Τζάκσον σε όλη την διάρκεια της δικαστικής του περιπέτειας κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου, για την οποία τελικά αθωώθηκε! Από τις τελευταίες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν το 2002 στο γάμο της τραγουδίστριας Λίζα Μινέλι (Liza Minneli).