Οι Μπέκαμ επέστρεψαν μουτρωμένοι στο καθήκον!

14.07.2009
Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την επιστροφή τους από τις ρομαντικές διακοπές τους στις Σεϊχέλες, όπου γιόρτασαν τα δέκα χρόνια του γάμου τους, οι Μπέκαμ (Beckham) επέστρεψαν μουτρωμένοι στα καθήκοντα τους.

Σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την επιστροφή τους από τις ρομαντικές διακοπές τους στις Σεϊχέλες, όπου γιόρτασαν τα δέκα χρόνια του γάμου τους, οι Μπέκαμ (Beckham) επέστρεψαν μουτρωμένοι στα καθήκοντα τους.

Ο Ντέιβιντ (David) έπρεπε να παρευρεθεί σε αγώνα της Los Angeles Galaxy και έδειχνε μάλλον ευδιάθετος, αλλά η Βικτόρια (Victoria) που τον ακολούθησε ως υπάκουη σύζυγος για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μαζί με τα παιδιά τους, έδειχνε τουλάχιστον μουτρωμένη.

Τα καθιερωμένα μαύρα γυαλιά της, δεν μπορούσαν να κρύψουν την έκφραση βαρεμάρας που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της σε όλη τη διάρκεια του ματς, σε σημείο να κάνει κάποιους να αναρωτηθούν αν κρατούσε τα μάτια της ανοιχτά.

Οι μόνοι ευχαριστημένοι ήταν τα αγόρια του ζευγαριού, ο δεκάχρονος Μπρούκλιν, ο εξάχρονος Ρομέο και ο 4χρονος Κρουζ που επιτέλους είχαν κοντά τους τον πατέρα τους, μετά την μακρόχρονη απουσία του με την AC Milan.

Το ζευγάρι γύρισε στην Αμερική το Σαββατοκύριακο, αφού γιόρτασε την δέκατη επέτειο του γάμου του με ένα ταξίδι σε πολυτελές θέρετρο στις Σεϊχέλες.

Ο Ντέιβιντ θαύμασε από τις κερκίδες την ομάδα του στην τρίτη συνεχή νίκη της για τη σεζόν, ενώ οι θαυμαστές του ανυπομονούσαν να τον δουν να μπαίνει κι εκείνος στον αγώνα.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Μπέκαμ συναντήθηκε με τον επίσης διεθνή σταρ, γάλλο ποδοσφαιριστή, Ζινεντίν Ζιντάν (Zinedin Zidane) στο πλαίσιο της καμπάνιας για την ανάπτυξη του αμερικανικού ποδοσφαίρου όπου συμμετέχουν και στην οποία οι δύο παίκτες δώρησαν τα αποτυπώματα των διάσημων ποδιών τους.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Μπέκαμ εμφανίστηκε πολύ τσαντισμένος με τον συμπαίκτη του στην Los Angeles Galaxy, Λάντον Ντόνοβαν ο οποίος χαρακτήρισε "τεμπέλικο" το παίξιμο του Βρετανού στην αμερικανική ομάδα. Το κακεντρεχές σχόλιο δημοσιεύτηκε σε ένα βιβλίο με τίτλο "Στο Πείραμα Μπέκαμ" και ο Ντέιβιντ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του:

"Είναι αντιεπαγγελματικό στα μάτια μου. Όπως και στα μάτια όλων των ποδοσφαιριστών του κόσμου είναι αντιεπαγγελματικό να σχολιάζεις έναν συμπαίκτη, ειδικά στον τύπο και όχι κατά πρόσωπο. Μετά από 17 χρόνια καριέρας έχω παίξει με τις μεγαλύτερες ομάδες και τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και ούτε μία φορά δεν έχουν σχολιάσει τον επαγγελματισμό μου. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και θα μιλήσω στον Λάντον είτε απόψε είτε μέσα στις επόμενες δύο μέρες".

Ο Λάντον είπε στους δημοσιογράφους ότι επιμένει στην άποψή του, αλλά μετανιώνει που δεν μίλησε απευθείας στον Μπέκαμ πριν τη δημοσίευση των σχολίων του.

Ο Μπέκαμ θα παίξει με την Καλιφορνέζικη ομάδα την Πέμπτη, εναντίον των Red Bulls της Νέας Υόρκης, στο Νιού Τζέρσεϊ, μια μέρα μετά την έναρξης της μεταγραφικής περιόδου.

Το επεισόδιο με τον Λάντον ενισχύει την επιθυμία του Μπέκαμ να επιστρέψει στην AC Milan για τον χειμώνα, ώστε να παίξει με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες κι έτσι να μπορέσει να λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010 με την εθνική ομάδα της Βρετανίας, που είναι και ο απώτερος σκοπός του.