Αναβλήθηκε η δίκη της επιμέλειας των παιδιών του Τζάκσον!

13.07.2009
Στη συνέντευξη της στην Mail On Sunday, η Λατόγια Τζάκσον (LaToya Jackson) αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τη δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), ανάμεσα στη μητέρα της, Κάθι και τη Ντέμπι Ρόου
Στη συνέντευξη της στην Mail On Sunday, η Λατόγια Τζάκσον (LaToya Jackson) αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τη δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), ανάμεσα στη μητέρα της, Κάθι και τη Ντέμπι Ρόου (Deppie Rowe). Η 53χρονη αδελφή του «Βασιλιά της Ποπ» δήλωσε ότι η Ρόου δεν είναι η μητέρα των παιδιών, αφού εκείνα δεν την γνωρίζουν καν. «Όπως όλοι οι άλλοι στη ζωή του Μάικλ, έτσι και αυτή είχε ως κίνητρο μόνο τα χρήματα» δηλώνει εξοργισμένη η Λατόγια, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει στην πρώην νοσοκόμα και βιολογική μητέρα του Πρινς (Prince) και της Πάρις (Paris) να πάρει την κηδεμονία των παιδιών.

Στο μεταξύ, η ακροαματική διαδικασία για την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών αναβλήθηκε για τις 20 Ιουλίου. Οι δύο πλευρές που διεκδικούν την κηδεμονία είναι η μητέρα του Τζάκσον, Κάθι και η πρώην σύζυγός του, Ρόου η οποία αν και αρχικά είχε υποστηρίξει ότι δεν την ενδιαφέρει να αναλάβει τα παιδιά, τις τελευταίες μέρες δηλώνει ότι τα θέλει (μαζί και τον μικρότερο Μπλάνκετ (Blanket). Κι ας μην είναι βιολογικό της παιδί), αφού εκείνη είναι η βιολογική τους μητέρα.

Πάντως, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές του Λος Άντζελες, η Ρόου επίσημα δεν έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών και αυτό δηλώνει και ο δικηγόρος της, Έρικ Τζορτζ (Eric George). «Η Ντέμπι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συμμετέχει στη διαδικασία επιμέλειας των παιδιών» δηλώνει και το μυστήριο γύρω από το μέτωπο αυτό παραμένει.

Προς το παρόν, ο Πρινς, η Πάρις και ο Μπλάνκετ ζουν μαζί με τη γιαγιά τους, Κάθι. Εξάλλου, στη διαθήκη ο Τζάκσον επιθυμούσε η κηδεμονία των παιδιών του να περάσει στη λατρεμένη του μητέρα. Ενώ σε περίπτωση που εκείνη δεν επιθυμούσε ή δεν μπορούσε να τα αναλάβει, η επιμέλεια να πήγαινε στην αγαπημένη του φίλη, Νταϊανα Ρος (Diana Ross). Πάντως, η πρώην σύζυγός του δεν αναφερόταν πουθενά. Άλλωστε, η ίδια είχε πληρωθεί αρκετά εκατομμύρια δολάρια για να δεχθεί να γίνει παρένθετη μητέρα των δύο εκ των τριών παιδιών του. Μετά τη γέννηση τους και το χωρισμό του ζευγαριού η πρώην νοσοκόμα δεν είχε καμία επαφή και σχέση μαζί τους.