Τι ζήτησε από γνωστό ξενοδοχείο

26.07.2010
Στη χώρα μας θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο σούπερ σταρ των ισπανικών γηπέδων Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη χώρα μας θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο σούπερ σταρ των ισπανικών γηπέδων Κριστιάνο Ρονάλντο. Την ώρα που οι παπαράτσι τον κυνηγούν μανιωδώς προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα ενσταντανέ του νεογέννητου γιου του ή έστω να ανακαλύψουν την ταυτότητα της μητέρας του μικρού, εκείνος προγραμματίζει κρουαζιέρα μαζί με τον μπέμπη αλλά και την καλλονή σύντροφό του Ιρίνα Σάικς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ έρχεται στη χώρα μας. Σε παλαιότερο ταξίδι του είχε επισκεφθεί το Αιγαίο, τώρα όμως επέλεξε τα καταπράσινα νερά του Ιονίου. Το μόνο σίγουρο είναι πως για ένα ή δύο εικοσιτετράωρα θα μείνει στην Κέρκυρα. Ήδη, μάλιστα, έχει ζητηθεί από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού να ανακαινίσει την προεδρική σουίτα, αλλά κυρίως να τη διαμορφώσει έτσι ώστε να μην υπάρχει ούτε μία πιθανότητα πρόσβασης παπαράτσι.

Για το λόγο αυτό, εξάλλου, η κράτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, ενώ γύρω από την τεράστια σουίτα-μπανγκαλόου θα υπάρχει εικοσιτετράωρη φύλαξη από την προσωπική ασφάλεια του διάσημου ποδοσφαιριστή. Εκτός από την προστασία του γιου του από τους παπαράτσι ο Κριστιάνο αγωνίζεται να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα της μητέρας, που λέγεται πως παραιτήθηκε από κάθε δικαίωμα στην επιμέλεια του μικρού και υποσχέθηκε αιώνια εχεμύθεια έναντι του ποσού "κρατηθείτε" των 12.000.000 ευρώ.

Πάντως οι πρώτες φήμες λένε πως πρόκειται για μια νεαρή Αμερικανίδα καμαριέρα με την οποία ο Κριστιάνο γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των περσινών διακοπών του στο Λος Άντζελες.