Και η Ρόου λύγισε από τα λόγια της Πάρις

09.07.2009
Εκατομμύρια κόσμος δάκρυσε παρακολουθώντας την 11χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον να αποχαιρετά τον πατέρα της με συγκινητικά λόγια και στη συνέχεια να ξεσπά σε λυγμούς στην αγκαλιά της θείας της, Τζάνετ
Εκατομμύρια κόσμος δάκρυσε παρακολουθώντας την 11χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) να αποχαιρετά τον πατέρα της με συγκινητικά λόγια και στη συνέχεια να ξεσπά σε λυγμούς στην αγκαλιά της θείας της, Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson). Η σκηνή αυτή παίζει συνέχεια και κάθε φορά προκαλεί τα ίδια αισθήματα συγκίνησης για το μικρό κορίτσι. Κι αν πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι οι διοργανωτές της τελετής έβαλαν την Πάρις να μιλήσει τελευταία, ώστε να έχουν ένα εντυπωσιακό φινάλε για την εκδήλωση, τόσο η οικογένεια όσο και οι διοργανωτές το αρνούνται κατηγορηματικά.

Επιμένουν ότι η μικρή ζήτησε από μόνη της να μιλήσει για τον πατέρα της, αφού ήταν προγραμματισμένο την τελετή να κλείσει με σύντομο λόγο η αγαπημένη αδελφή του «Βασιλιά της Ποπ», Τζάνετ. Πάντως, όλοι συμφωνούν ότι η στιγμή με την 11χρονη κόρη του ήταν η πιο αληθινή και συγκλονιστική της βραδιάς. Μέχρι και η βιολογική μητέρα της, Ντεπι Ρόου (Deppie Rowe) ξέσπασε σε λυγμούς, παρακολουθώντας τη μικρή. Κι, όπως λένε φίλοι της που βρέθηκαν δίπλα της, δεν μπορούσαν με τίποτε να την ηρεμήσουν.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι η Ρόου θα σταματήσει τη διεκδίκηση της κηδεμονίας των παιδιών ή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, ως αποζημίωση σε περίπτωση που δεν της δώσει το δικαστήριο τον Πρινς (Prince), την Πάρις (Paris) και τον μικρό Μπλάνκετ (Blanket). Αν και το τρίτο παιδί του Τζάκσον είναι ακατόρθωτο να το πάρει η πρώην σύζυγός του, αφού δεν είναι η βιολογική του μητέρα. Στις 13 Ιουλίου η Ρόου θα παραστεί στο δικαστήριο για την κηδεμονία των παιδιών, καταθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι αυτή είναι κατάλληλη για να αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών και όχι η 80χρονη, Κάθι Τζάκσον η οποία εκτός των άλλων αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, η Ρόου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την απομάκρυνση του πατέρα του Τζάκσον, Τζόε θεωρώντας ότι είναι επικίνδυνο να βρίσκεται δίπλα στα ανήλικα παιδιά. Την ίδια στιγμή, ο δερματολόγος του Τζάκσον, Άρνολντ Κλάιν σε τηλεοπτική συνέντευξη αρνήθηκε ότι εκείνος ευθύνεται για το θάνατο του, καθώς του χορηγούσε μεγάλες ποσότητες φαρμάκων και ότι δεν ανήκει στους πέντε υπό επιτήρηση γιατρούς του Τζάκσον από τις αρχές της Καλιφόρνια. Επίσης, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες ότι είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών του.