Οι άντρες των ονείρων μας

13.07.2009
Νέοι, ωραίοι, bon viveur και ανοιχτοχέρηδες. Πάνω απ’ όλα, όμως, ελεύθεροι... Ενώ εκείνοι ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό, οι γυναίκες κυριολεκτικά δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά τους! Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο περιζήτητοι εργένηδες της εγχώριας σοουμπίζ;

Από τη ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΝΘΕΑΚΗ

Νέοι, ωραίοι, bon viveur και ανοιχτοχέρηδες. Πάνω απ’ όλα, όμως, ελεύθεροι... Ενώ εκείνοι ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό, οι γυναίκες κυριολεκτικά δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά τους! Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο περιζήτητοι εργένηδες της εγχώριας σοουμπίζ;

Βασίλης Τρίκαρδος: Ο περιζήτητος
Ως γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και με την αριστοκρατική εμφάνιση που διαθέτει, σίγουρα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στο πέρασμά του και τα κορίτσια δίνουν μάχη για το ποια θα τον κερδίσει. Ψηλός, με ωραίο παράστημα, γοητευτικός, με ήρεμο χαρακτήρα, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες. Από τις γυναίκες που έχουν περάσει από το πλευρό του είναι φανερή η προτίμησή του σε όσες προέρχονται από το χώρο του μόντελινγκ, καθώς το όνομά του έχει συνδεθεί κατά καιρούς με αρκετά διάσημα ή μη μοντέλα.

Αλέξης Γεωργούλης: Διεθνής γοητεία
Από τις πρώτες του εμφανίσεις στη μικρή οθόνη ο Αλέξης «έκλεψε» τις καρδιές μας. Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, κάνει διεθνή καριέρα και έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο μετά τη συμμετοχή του στην πολυσυζητημένη ταινία της Νία Βάρνταλος «Έρωτας αλά ελληνικά», στην οποία συμπρωταγωνιστεί. Οι γυναίκες κάθε ηλικίας δεν διστάζουν να φτάσουν ακόμη και στα άκρα για να του δείξουν την αγάπη τους και το θαυμασμό τους. Το «βαρύ» του ύφος, σε συνδυασμό με το παιδικό χαμόγελό του, το αρρενωπό παρουσιαστικό του και το παιχνιδιάρικο βλέμμα του, είναι πραγματικά ένας «εκρηκτικός» συνδυασμός, που δεν αφήνει κανένα θηλυκό αδιάφορο. Ο ίδιος, πάντως, ψάχνει ακόμα την ιδανική γυναίκα!

Στέλιος Χατζηιωάννου: Ο «Μr Easy»
Περιζήτητος εργένης, ζει μόνιμα στο Λονδίνο, ταξιδεύει όμως συχνά στην Ελλάδα και την Κύπρο. Φήμες στο παρελθόν τον ήθελαν να διατηρεί δεσμό με την πασίγνωστη τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ, ενώ κατά καιρούς το όνομά του έχει συνδεθεί με πολλά γνωστά ονόματα του διεθνούς τζετ σετ. Διατηρεί χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή. Η περιουσία της οικογένειάς του υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 812 εκατ. λίρες. Το Νοέμβριο του 2006 του αποδόθηκε ο τίτλος του σερ, για τη συνεισφορά του στην επιχειρηματικότητα, αλλά εκείνος εξακολουθεί να κυνηγάει επιχειρηματικές ευκαιρίες και βλέπει τον εαυτό του ως brand manager των 17 easy brands, από easyPizza μέχρι easyCruise. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει γνωστός κυρίως ως ο πρωτοπόρος των πτήσεων χαμηλού κόστους, με την ίδρυση της easyJet το 1995.

Νικόλας Αγούδημος: Ο κοινωνικός
Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και περιζήτητος στις γυναικείες συντροφιές, με τη φήμη του τέλειου τζέντλεμαν να τον ακολουθεί. Κατά καιρούς διατηρούσε δεσμούς με όμορφες επώνυμες -και μη-, ενώ πολυσυζητημένη ήταν η σχέση του με την τραγουδίστρια Θέλξη. Επίσης, η σχέση του με την Ίνα Παλαμά είχε απασχολήσει τα μίντια αρκετά, καθώς έκαναν διακοπές ένα ολόκληρο καλοκαίρι στα νησιά, πότε στη Ρόδο, πότε στη Μύκονο, με αποτέλεσμα οι... κοινοί θνητοί να είναι έτοιμοι να σκάσουν από τη ζήλια! Στις κατακτήσεις του περιλαμβάνονται η Εύα Καϊλή, η Χριστίνα Στεφανίδη, ενώ για ένα διάστημα ο νεαρός εφοπλιστής λέγεται ότι διατηρούσε δεσμό και με τη Μαρία-Λουίζα Βούρου, με την οποία είχαν φωτογραφηθεί σε κοινή τους έξοδο.

Γιώργος Μελισσανίδης: Ο εύθυμος
Ο νεαρός γόνος της πετρελαϊκής αγοράς ευγενικός, γαλαντόμος, γλεντζές, αλλά και με αστείρευτο χιούμορ έχει να προσφέρει πολλά στο ωραίο φύλο. Οι γυναίκες δείχνουν να το γνωρίζουν καλά αυτό, έτσι ο νεαρός Μελισσανίδης γίνεται το επίκεντρο του γυναικείου ενδιαφέροντος όπου κι αν βρεθεί. Ο ίδιος, φυσικά, το χαίρεται, καθώς δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του στις γοητευτικές υπάρξεις!

Πάρης Κασιδόκωστας: Ο... φιλοσοφημένος
Κάτι το ότι είναι γόνος της οικογένειας Λάτση, κάτι το ευγενικό παρουσιαστικό του, κάτι το ότι οι διάσημες του Χόλιγουντ τον θαυμάζουν απεριόριστα, ο Πάρης Κασιδόκωστας παραμένει στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων των γυναικών.

Μέχρι την ηλικία των 21 ετών διατηρούσε δεσμό με τη Ζέτα Βομβογιάννη, η σχέση τους, όμως, δεν κράτησε παρά λίγο μόνο καιρό, αφού οι τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στον Πάρη και στην κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του σύντροφο επέφεραν το χωρισμό. Ακολούθησε η σχέση του με τη διάσημη κληρονόμο της δυναστείας των «Χίλτον», την Πάρις, μια σχέση που έγινε πρωτοσέλιδο στα αμερικανικά περιοδικά ουκ ολίγες φορές. Στη συνέχεια μια σειρά από εμφανίσεις του με γνωστά ονόματα της ελληνικής σοουμπίζ, όταν ο Πάρης επέστρεψε στην Ελλάδα, έχουν κάνει το νεαρό κληρονόμο περιζήτητο και κάθε γυναίκα ονειρεύεται να τον έχει στο πλευρό της.

Βασίλης Μιχαήλ: Ο τζέντλεμαν
Ρομαντικός, κοινωνικός, ευαίσθητος, μοιάζει σαν να έχει έρθει από άλλη εποχή, όπου οι άντρες πραγματικά φρόντιζαν τις γυναίκες και τις προστάτευαν... Ο ιδανικός άντρας για την πλειονότητα των γυναικών που αναζητούν το δικό τους «ιππότη». Οι κατά καιρούς αγαπημένες του έχουν να θυμούνται τις ξεχωριστές στιγμές που πέρασαν στο πλευρό του νεαρού εφοπλιστή. Ο Βασίλης, άλλωστε, δεν χαλάει χατίρι στις κοπέλες που τον συνοδεύουν, είτε πρόκειται για μπουζούκια είτε για prive club είτε για κοσμικά γεγονότα ή ακόμα και για κρουαζιέρες στη Μεσόγειο. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως συχνά κάνει ακριβά δώρα στις συντρόφους του, όπως κοσμήματα, ρούχα γνωστών σχεδιαστών κ.λπ.

Αλέξανδρος Παρθένης: Ο εντυπωσιακός
Το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω του είναι το ύψος και το καλογυμνασμένο κορμί του. Όμως, εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, διαθέτει και έντονη προσωπικότητα, πολύ ταλέντο και «χρυσή» καρδιά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η Ναταλία Γερμανού, αλλά και η Σοφία Αλιμπέρτη στη συνέχεια διατηρούσαν δεσμό μαζί του. Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, που δείχνει να τα καταφέρνει εξίσου καλά στο μόντελινγκ, αλλά και στην υποκριτική. Ακόμη δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά το τελευταίο διάστημα ψιθυρίζεται πως μια γυναίκα κατάφερε να του «κλέψει» για τα καλά την καρδιά! Το όνομά της είναι Δήμητρα και κατάγεται από την Τρίπολη. Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, οι δυο τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν μαζί σε κοινή παρέα και από τότε ο ένας δεν αποχωρίζεται τον άλλο. Φροντίζουν όμως να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν θέλουν να δώσουν τροφή για σχόλια, αν και μάλλον σύντομα θα τους δούμε μαζί στα περιοδικά, καθώς σχεδιάζουν να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους στη Μύκονο, όπου, φυσικά, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεφύγουν από τα φλας των φωτογράφων.

Ντένης Παπαγεωργίου: O δημιουργικός
Είναι ένας από τους περιζήτητους εργένηδες και αυτόν τον καιρό ανοίγει τα φτερά του και επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του στη θάλασσα, καθώς οργανώνει μια ναυτιλιακή εταιρεία. Στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με πολλές όμορφες γυναίκες, όπως η Εύα Καϊλή και η Νταϊάνα Ιγροπούλου. Στον ελεύθερο χρόνο του διασκεδάζει με τους φίλους του και απολαμβάνει τις βόλτες με σκάφος, ενώ αγαπημένος του προορισμός είναι φυσικά η Ζάκυνθος, απ’ όπου κατάγεται. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να τον συναντήσουν στο «Villa Mercedes», το «Island» και το «Rock & Roll» και, φυσικά, θα τον κερδίσουν με τους καλούς τους τρόπους, αφού κι εκείνος έχει άψογη συμπεριφορά.

Σέρρος Μύρτας: Ο γενναιόδωρος
Έχει μεγάλη επιτυχία στο ασθενές φύλο και η λίστα με τις κατακτήσεις του είναι... ατελείωτη! Λατρεύει την ταχύτητα και ως επιχειρηματίας πολυτελών αυτοκινήτων κυκλοφορεί με ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, ενώ πρόσφατα εντυπωσίασε με την καινούργια Lamborghini αξίας 300.000 ευρώ, που στο σχεδιασμό της φέρει την υπογραφή του οίκου Cartier! Όμως, και οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του δεν έμειναν παραπονεμένες, καθώς στην πρώην αγαπημένη του Νατάσσα Θεοδωρίδου είχε χαρίσει, όπως λέγεται, μια Porsche! Και η Ευαγγελία Αραβανή βέβαια είχε εμφανιστεί με ένα υπέροχο, πανάκριβο βραχιόλι με μπριγιάν, δώρο φυσικά του γνωστού επιχειρηματία. Εκτός από τις παραπάνω, ο Σέρρος Μύρτας διατηρούσε σχέση με την Τζένη Τζιβεριώτη, τη Μελίνα Ζαχαράκη, την Αποστολία Ζώη, τη Μάρω Λύτρα, την Τζούλια Αλεξανδράτου, τη Νικολέττα Καρρά και την πρώην Σταρ Ελλάς Ολυμπία Χοψονίδου.