Πενέλοπε Κρουζ: Ναι στα παιδιά, όχι στο γάμο!

08.07.2009
Την καρδιά της άνοιξε στο βρετανικό περιοδικό «Psychologies? η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) και αυτή είναι από τις λίγες φορές που η γλυκιά ηθοποιός μιλάει με τόσες λεπτομέρειες για τη ζωή της.
Την καρδιά της άνοιξε στο βρετανικό περιοδικό «Psychologies" η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) και αυτή είναι από τις λίγες φορές που η γλυκιά ηθοποιός μιλάει με τόσες λεπτομέρειες για τη ζωή της. Μέχρι και για το θέμα «γάμος και παιδιά» μίλησε η Ισπανίδα ηθοποιός, η οποία παραδέχτηκε ότι επιθυμεί διακαώς να γίνει μάνα. Όχι σύντομα, όπως υπογράμμισε, αλλά στο μέλλον θέλει πολύ να αποκτήσει παιδιά.

Κι αν το ερώτημα: «Εγώ πότε θα γίνω μάνα» έχει αρχίσει να την απασχολεί, δε συμβαίνει το ίδιο με το άλλο ερώτημα: «Εγώ πότε θα ντυθώ νύφη». Εξάλλου, όπως είπε στη συνέντευξή: «Δεν ξέρω, αν πιστεύω στο γάμο. Πιστεύω στην οικογένεια, την αγάπη και τα παιδιά». Οπότε, όσοι περιμένουν να τη δουν νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem) θα πρέπει να περιμένουν πολύ ακόμα.

Το ζευγάρι, αν και διανύει την καλύτερη φάση της σχέσης του και παραμένει ερωτευμένο, δε σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του. Η Κρουζ σχολίασε επίσης, πόσο αγχωμένη είναι κάθε φορά που βρίσκεται στα γυρίσματα μίας νεάς ταινίας. «Κάθε φορά νιώθω λες και είναι η πρώτη ταινία που γυρίζω. Πάντα φοβάμαι ότι δεν θα τους αρέσω και θα με απολύσουν» δηλώνει η Πενέλοπε, η οποία παραδέχτηκε ότι τελευταία προσπαθεί να καταπολεμήσει αυτό το «κόλλημα» και να χαλαρώσει περισσότερο.