Η πρώην του Τζάκσον διεκδικεί την κηδεμονία

03.07.2009
Ενώ περιμένουμε την ανακοίνωση των λεπτομερειών για την κηδεία του Μάικλ Τζάκσον (Michel Jackson) η διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών του φουντώνει!

Ενώ περιμένουμε την ανακοίνωση των λεπτομερειών για την κηδεία του Μάικλ Τζάκσον (Michel Jackson) η διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών του φουντώνει!

Η πρώην γυναίκα του τραγουδιστή, Ντέμπι Ρόουε (Deppi Rowe) φαίνεται αποφασισμένη να διεκδικήσει νομικά την φροντίδα των παιδιών της, που προσωρινά έχει αναλάβει η 79χρονη πεθερά της, Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson).

"Θέλω τα παιδιά μου", δήλωσε η Ρόουε στο τηλεοπτικό κανάλι NBC4, του Λος Άντζελες. Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην συζύγου της από ανακοπή καρδιάς την περασμένη εβδομάδα, η 51χρονη νοσοκόμα και μητέρα του 12χρονου Πρινς Μάικλ (Prince Michael) και της 11χρονης Πάρις (Paris) επανέρχεται στο προσκήνιο διεκδικώντας ξανά την κηδεμονία τους, μετά την πρώτη της αποτυχημένη απόπειρα το 2005.

Η γιαγιά των παιδιών είχε τονίσει στο δικαστήριο την περασμένη Παρασκευή ότι η Ρόουε "Ποτέ δεν έβλεπε τα παιδιά της", ενώ ο δικηγόρος της Ρόουε, Έρικ Τζορτζ (Eric George) διευκρίνισε ότι τα λόγια της πελάτισσας του παρουσιάστηκαν διαστρεβλωμένα: "Ακόμη δεν έχει καταλήξει. Δεν είναι σίγουρη αν θα κηρύξει πόλεμο στην μητέρα του πρώην συζύγου της.

Δεν αμφισβητώ την ύπαρξη της μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης. Σίγουρα όμως το νόημα της παραποιήθηκε, αφού στο μοντάζ απομονώθηκαν κάποιες φράσεις της και δόθηκε λανθασμένη εντύπωση για τις αληθινές προθέσεις της.

Εντωμεταξύ η προγραμματισμένη ακρόαση για την κηδεμονία που είχε οριστεί για τις 6 Ιουλίου, πήρε αναβολή για τις 13 Ιουλίου.