Οι μπηχτές της Καίτης στην Γερμανού

26.06.2009
Με υψηλή τηλεθέαση (σ.σ.: 19% στα νεανικά κοινά), αλλά και μπηχτές έκανε πρεμιέρα το «Chart Show» της Ναταλίας Γερμανού.

Με υψηλή τηλεθέαση (σ.σ.: 19% στα νεανικά κοινά), αλλά και μπηχτές έκανε πρεμιέρα το «Chart Show» της Ναταλίας Γερμανού. Και μπορεί η Καίτη Γαρμπή να ήταν η πρώτη καλεσμένη της νέας μουσικής εκπομπής του Alpha, αλλά όσα έγιναν στο παρασκήνιο την ενόχλησαν, κάτι που φάνηκε on air.

Επιθυμία των Γερμανών λέγεται πως ήταν ο πρώτος καλεσμένος να είναι από τη δισκογραφική εταιρεία Sony BMG. Η Ναταλία Γερμανού ήθελε διακαώς για ποδαρικό την κουμπάρα της, Άννα Βίσση, η οποία όμως αρνήθηκε ευγενικά. Τα επόμενα τηλεφωνήματα έγιναν στη Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου, οι οποίες επίσης δεν μπορούσαν να δώσουν το «παρών» στην πρώτη εκπομπή. Τελικά, «έκλεισε» η Καίτη Γαρμπή, η οποία βέβαια είχε ενημερωθεί για τις προτάσεις που είχαν προηγηθεί στις τρεις συναδέλφους της. Και μπορεί να δέχτηκε την πρόσκληση, αλλά από την αρχή δήλωσε πως δεν μπορούσε να είναι στο στούντιο κατά τη διάρκεια όλης της εκπομπής. Έτσι, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το ότι ήταν τέταρτη σε σειρά προτεραιότητας, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό! «Δεν είσαι πολύ δικός μου άνθρωπος», είπε στη Ναταλία Γερμανού, όταν εκείνη είπε πως μόνο οι κοντινοί άνθρωποι γνωρίζουν το ιδιαίτερο χιούμορ της Καίτης.

Η δεύτερη σπόντα ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν οι δυο τους συζητούσαν για την αλλαγή καλλιτεχνικής πορείας της Καίτης μετά τη συνεργασία της με το μουσικοσυνθέτη Νίκο Αντύπα. «Μπορώ να πω ότι είναι μια πορεία χωρίς επιστροφή και από δω και πέρα δεν συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ», είπε η Καίτη στη Ναταλία και προφανώς εννοούσε το ενδεχόμενο να της δώσει η Ναταλία στίχους τραγουδιών για κάποια επόμενη δισκογραφική της δουλειά!