Η «στιγμή της... αγάπης»

26.06.2009
Aρωμα...Χόλιγουντ είχε ο γάμος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνη Γεωργιάδη. Το ΛΟΙΠΟΝ δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο γεγονός και σας αποκαλύπτει πώς εκτυλίχθηκε η μεγάλη βραδιά, πώς χάθηκαν ξαφνικά τα λουλούδια και τα κουφέτα και πολλές ακόμη καυτές λεπτομέρειες...

Από τη ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΝΘΕΑΚΗ

Aρωμα...Χόλιγουντ είχε ο γάμος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνη Γεωργιάδη. Το ΛΟΙΠΟΝ δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο γεγονός και σας αποκαλύπτει πώς εκτυλίχθηκε η μεγάλη βραδιά, πώς χάθηκαν ξαφνικά τα λουλούδια και τα κουφέτα και πολλές ακόμη καυτές λεπτομέρειες...

Ο χώρος: Οι 1.500 καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα λίγο μετά τις 19:40, για να παρακολουθήσουν στις 20:00 το μυστήριο. Από την άλλη, τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν καταλάβει? στρατηγικές θέσεις από το μεσημέρι. Η εκκλησία ήταν διακοσμημένη και με κλαδιά ελιάς.

Τηλεφωνήματα για βόμβα: Αναστάτωση δημιουργήθηκε όταν πριν από το γάμο έγιναν τρία τηλεφωνήματα για βόμβα στον ιερό ναό. Οι άντρες της αντιτρομοκρατικής «χτένισαν» το χώρο, όμως οι πληροφορίες αποδείχτηκαν τελικά ανακριβείς.

Αναμένοντας τη νύφη: Όλοι οι καλεσμένοι περίμεναν με αγωνία να φτάσει η νύφη. Ο γαμπρός, ο οποίος φορούσε ένα πολύ κομψό μπλε μεταξωτό κοστούμι, περίμενε υπομονετικά μαζί με τον κουμπάρο και πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Από κάτω βρίσκονταν οι κάμερες και δεκάδες φωτογράφοι. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε το μαύρο τζιπ που μετέφερε τη νύφη. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να ανέβει τα σκαλιά, συνοδευόμενη από το μεγάλο γιο της, οι δημοσιογράφοι έπεσαν στην κυριολεξία πάνω της!

Το glamorous νυφικό: Η Ευγενία έλαμπε μέσα στο υπέροχο λευκό μεταξωτό νυφικό που είχε σχεδιάσει ειδικά για εκείνη η Όλγα Καραβερβέρη, που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, της το δώρισε.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι: Εκατοντάδες καλεσμένοι κατέκλυσαν τον ιερό ναό για να παρακολουθήσουν το ζευγάρι να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου. Στην τελετή παρέστησαν ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Α. Παρίσης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Π. Μελάς. ο Κυριάκος Βελόπουλος, βουλευτής του ΛΑΟΣ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κωστής Αϊβαλιώτης, ο Α. Πλεύρης, ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ, και σχεδόν όλα τα στελέχη του κόμματος, καθώς και πολλοί άλλοι πολιτικοί. Από το χώρο της τηλεόρασης η Φαίη Σκορδά τράβηξε τα βλέμματα, η οποία συνοδευόταν από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ωστόσο, έλαμψαν διά της απουσίας τους οι άνθρωποι του ANT1.

Τα χαμένα αντικείμενα: Πολλοί αναρωτήθηκαν αν στο γάμο ήταν καλεσμένος και ο διάσημος μάγος, με ειδικότητα στις εξαφανίσεις, Ντέιβιντ Κόπερφιλντ!

Ο στολισμός του χώρου έπειτα από λίγη ώρα άρχισε να κάνει «φτερά»! Οι όμορφες συνθέσεις με τα λευκά λουλούδια που είχαν τοποθετηθεί στη σκάλα φαίνεται ότι ενθουσίασαν τόσο πολύ κάποιους, που αποφάσισαν να πάρουν μερικά από αυτά στο σπίτι τους! Οι μπομπονιέρες, πάλι, πολύ σικάτες και απλές, έγιναν ανάρπαστες. Ελάχιστοι ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να βρουν κάποια! Το μυστήριο όμως της υπόθεσης ήταν πως, ενώ το ζευγάρι είχε προμηθευτεί 3.000 κομμάτια, λίγοι κατάφεραν να βρουν μία! Στην τελετή είχε έρθει πολύς κόσμος χωρίς πρόσκληση, για να θαυμάσει από κοντά το ζευγάρι.

Χωρίς δεξίωση: Το ζευγάρι είχε ενημερώσει πως δεν θα ακολουθούσε δεξίωση, καθώς το οικονομικό κόστος ήταν μεγάλο και είχαν προγραμματίσει να δώσουν ένα χρηματικό πόσο σε ίδρυμα μαζί με τον κουμπάρο τους Γιώργο Καρατζαφέρη. Το ταξίδι του μέλιτος, πάντως, θα γίνει στη Ρώμη.