Στο στέκι των αστέρων...

21.07.2010
Μία από τις γνωστότερες οικογένειες ξενοδόχων στη σοουμπίζ είναι η οικογένεια Κοκοτού, η οποία έχει γράψει ιστορία στην περιοχή της Ελούντας στην Κρήτη.

Μία από τις γνωστότερες οικογένειες ξενοδόχων στη σοουμπίζ είναι η οικογένεια Κοκοτού, η οποία έχει γράψει ιστορία στην περιοχή της Ελούντας στην Κρήτη.

Θεωρώ περιττό να αναφέρω τις στρατιές αστέρων του διεθνούς στερεώματος που έχουν επιλέξει το «Elounda Mare», το «Porto Elounda» και, φυσικά, το «Elounda Peninsula all suite hotel» για τις διακοπές τους. Θα αναφερθώ, όμως, στο πρόσφατο ταξίδι μας στο «Peninsula», που πραγματικά ήταν μια ανάσα πολυτέλειας στο φετινό καλοκαίρι. Εκεί συναντήσαμε τους συντελεστές της υπερπαραγωγής του Mega «Το νησί», που για τους σκοπούς των γυρισμάτων διαμένουν εδώ και μήνες στο φοβερό ξενοδοχείο (άσχημααα!). Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος λόγος για να βγει κανείς από τις φοβερές σουίτες και να αφήσει την ιδιωτική του πισίνα με τη φοβερή θέα είναι για να πάει στο καλύτερο spa στον κόσμο (βαρύ ακούγεται, το γνωρίζω, αλλά δεν το λέω εγώ, οι «Sunday Times» του Λονδίνου το γράφουν!) «Six Senses», το οποίο βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα των ξενοδοχείων, για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Τα βράδια στην «Elounda S.A.» είναι πάντα έναστρα.

Ο Γάλλος σεφ Jacques Le Divellec, βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, επιμελήθηκε το πολυτελές εστιατόριο «Καλυψώ», το οποίο κλείνει με μοναδικές γαστριμαργικές δημιουργίες την απίστευτη ημέρα. Βέβαια, έπειτα από όλα αυτά τα υπέροχα (κεριά, θέα, γευστικές απολαύσεις, χαλάρωση), καλό θα ήταν να μη σου πάρει τα αυτιά ?με την καλή έννοια? ο Γιώργος Ντάβλας παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας, αλλά τι να κάνουμε... Ο κάθε γείτονας-σταρ με τις ιδιαιτερότητές του!