Το κρεσέντο της αγάπης τους

16.07.2010
Στις αρχές του 2000 ο γόης της δισκογραφίας Γιώργος Λεμπέσης μας έλεγε πως η αγάπη βλάπτει σοβαρά την υγεία μας... Για ρωτήστε τον τώρα.

Στις αρχές του 2000 ο γόης της δισκογραφίας Γιώργος Λεμπέσης μας έλεγε πως η αγάπη βλάπτει σοβαρά την υγεία μας... Για ρωτήστε τον τώρα. Τον... παίρνει να τα πει μπροστά στη Σοφία; Ο άντρας που είχε γίνει το πρότυπο του εργένη, με αναρίθμητες κατακτήσεις και ιστορίες που μέχρι και ο Τσαρλς Μπουκόφσκι θα ντρεπόταν να ακούσει, εγκατέλειψε και επίσημα τον τίτλο του και έπειτα από 9 χρόνια παντρεύτηκε την αγαπημένη του Σοφία Τραντίδου.

Ο γάμος έγινε στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα, με κουμπάρους τον Γιώργο Μαζωκοπάκη και τη σύζυγό του, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά μαζί του περίπου μία ώρα τη νύφη να έρθει (η οποία ούτε καν το τηλέφωνο δεν του σήκωνε!). Όπως είπε και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Πάτζης, η νύφη τον έστησε 6 λεπτά για καθένα από τα χρόνια που την είχε να περιμένει τη μεγάλη μέρα!

Αρκετά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου κυρίως της εποχής των 90’s - αρχές 00’s έδωσαν το «παρών» στην εκκλησία και ακόμα περισσότεροι στη δεξίωση που έγινε στα «Αστέρια» (νυν «Messiah») του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, στα οποία ο Γιώργος Λεμπέσης είχε περάσει ένδοξες μέρες (νύχτες!). Τόσο στην τελετή όσο και στη δεξίωση οι πλακατζήδες φίλοι του γαμπρού δεν σταμάτησαν να τον πειράζουν και να του κάνουν αντρικές πλάκες, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να κρυφογελάει όλη την ώρα.

Η δεξίωση ξεκίνησε με «τραγουδιστική» είσοδο του ζευγαριού, με τον Γιώργο να αφιερώνει στη Σοφία το τραγούδι «Μαγικό νησί» που έγραψε για την ίδια. Όσο η βραδιά κυλούσε, τόσο κάποιος από τους φίλους του ζευγαριού έπιανε το μικρόφωνο, με αποτέλεσμα να ζήσουν όλοι μία από τις καλύτερες βραδιές που έχουν γίνει ποτέ στα «Αστέρια»!