Στο πλευρό της Τζένιφερ Λόπεζ!

25.06.2009
Μετά τον Αλέξη Γεωργούλη ένας ακόμη Έλληνας κατακτά το Χόλιγουντ! Ο λόγος για τον Μάνο Γαβρά, τον οποίο θα δούμε στη νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ «The Back Up Plan». Τη συμμετοχή του Μάνου

Μετά τον Αλέξη Γεωργούλη ένας ακόμη Έλληνας κατακτά το Χόλιγουντ! Ο λόγος για τον Μάνο Γαβρά, τον οποίο θα δούμε στη νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ «The Back Up Plan».

Τη συμμετοχή του Μάνου στην ταινία έκλεισε ο γνωστός στους διάσημους λόφους casting director Μάκης Γαζής, ο οποίος είχε κάνει και το «προξενιό» Αλέξη Γεωργούλη - Νία Βαρντάλος. Βέβαια, ο ρόλος του Γαβρά δεν θα είναι τόσο μεγάλος όσο του καλού του φίλου, αλλά το σενάριο τον θέλει να έχει μια κοινή σκηνή δράσης με την JLo.

Ο Μάνος Γαβράς ζει μόνιμα τα τελευταία δύο χρόνια στο Λος Άντζελες και ήδη έχει συμμετάσχει σε πολλά independent films (ανέξαρτητες παραγωγές) γνωστών σκηνοθετών της Αμερικής. Όσο για τη συγκεκριμένη συμμετοχή του στο πλευρό της διάσημης Λόπεζ, ο Έλληνας ηθοποιός έκανε γυρίσματα για δύο μέρες και οι σκηνές που συμμετείχε γυρίζονταν σε κεντρικό σημείο του Χόλιγουντ κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η JLo ήταν ιδιαίτερα φιλική μαζί του, ενώ ο Μάνος μίλησε και με το σύζυγό της Μαρκ Άντονι, ο οποίος του είπε πόσο ενθουσιασμένος ήταν από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Το στόρι του «The Back Up Plan», που θα βγει στις αίθουσες τον επόμενο Ιανουάριο, περιγράφει της ζωή της Zoe, μιας ιδιοκτήτριας pet shop που νιώθει το βιολογικό της ρολόι να χτυπάει «κόκκινο» και ψάχνει εναγωνίως τον κατάλληλο πατέρα για ένα παιδί. Τελικά, αποφασίζει να κάνει τεχνητή γονιμοποίηση, αλλά την ημέρα που πηγαίνει στο γιατρό γνωρίζει τον Stan και καταλαβαίνει πως πρόκειται για τον ιδανικό σύντροφο!

Έπειτα από αυτή τη συμμετοχή του ο Μάνος Γαβράς ήδη εξετάζει νέες προτάσεις, μεταξύ των οποίων και ένα guest σε μια καινούργια σειρά που ήδη γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο prime time της αμερικανικής τηλεόρασης.