Η νύφη το ’σκασε...

25.06.2009
Oχι, δεν πρόκειται για τον τίτλο ταινίας, αλλά για πραγματικό γεγονός, το οποίο δεν έχει τύχει και λίγες φορές.

Oχι, δεν πρόκειται για τον τίτλο ταινίας, αλλά για πραγματικό γεγονός, το οποίο δεν έχει τύχει και λίγες φορές. Συνήθως βέβαια η νύφη το σκάει πριν από το γάμο ή ακόμη και λίγα λεπτά πριν. Λίγα λεπτά μετά όμως είναι κάπως σπάνιο. Γιατί στην προκειμένη περίπτωση η νύφη το σκάσε μετά το γάμο και πριν από τη γαμήλια δεξίωση. Πριν από 10 μήνες στην Ιταλία ένας 34χρονος, ο Ανδρέας, και η 30χρονη Σάρα ερωτεύτηκαν παράφορα και αποφάσισαν να παντρευτούν. Στην τελετή παρευρέθηκαν μόλις 30 συγγενείς και φίλοι και αφού τράβηξαν τις κλασικές αναμνηστικές φωτογραφίες, η νύφη ζήτησε να πάει σπίτι να αλλάξει το νυφικό και να βάλει το φόρεμα της δεξίωσης! Τη συνόδεψε ο φίλος του άντρα της, ο οποίος οδηγούσε και το «νυφικό» αυτοκίνητο με αποστολή να τη φέρει πίσω.

Ο γαμπρός, πάλι, μαζί με τους καλεσμένους κατευθύνθηκαν στην αίθουσα όπου θα πραγματοποιούνταν η δεξίωση. Η ώρα περνούσε και η νύφη δεν φαινόταν πουθενά! Μιάμιση ώρα αργότερα και αφού η νύφη και ο φίλος του γαμπρού δεν είχαν δώσει σημεία ζωής άρχισαν να τους καλούν στα κινητά τηλέφωνα, τα οποία όμως ήταν κλειστά!

Τελικά, έπειτα από δύο ώρες αγωνιώδους αναμονής η νύφη απάντησε στο τηλέφωνο και έδωσε την εξήγησή της: «Κατάλαβα πως έκανα ένα μεγάλο λάθος. Λυπάμαι πολύ, αλλά η καρδιά μου ανήκει αλλού»!

Ο γαμπρός έμεινε άναυδος μόλις την άκουσε και συνειδητοποίησε πως ο φίλος του ήταν ο άνθρωπος που «έκλεψε» την καρδιά της γυναίκας που αγαπούσε. Λίγες ώρες αργότερα ο παρατημένος γαμπρός δήλωσε πως σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση για υλικές και ηθικές βλάβες, ενώ η νύφη και ο... φίλος πέταξαν για το δικό τους γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα!