Χρυσό παιχνίδι με τρεις!

11.06.2009
Αυτό κι αν είναι είδηση. Πληροφορίες από «καλή» (πολύ καλή!) πηγή φέρνουν νέα αναταραχή στο τηλεοπτικό πεδίο. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς επιχειρεί δυναμικό come back με Λάκη και Ρούλα.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Αυτό κι αν είναι είδηση. Πληροφορίες από «καλή» (πολύ καλή!) πηγή φέρνουν νέα αναταραχή στο τηλεοπτικό πεδίο. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς επιχειρεί δυναμικό come back με Λάκη και Ρούλα. Μπορεί ο δραστήριος επιχειρηματίας να έδωσε τον όμιλο Alpha στους Γερμανούς, είναι γνωστό όμως ότι κράτησε το Channel 9. Και μπορεί το κανάλι αυτό μετά την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου να παρέπεε μεταξύ κινουμένων σχεδίων και telemarketing, ωστόσο, από το Σεπτέμβριο δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή εικόνα του.

Δύο άνθρωποι ετοιμάζονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο για να το αναστήσουν και δεν είναι άλλοι από τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Ρούλα Κορομηλά. Από τη θέση των συμβούλων τα δύο δημοφιλή πρόσωπα αναλαμβάνουν την αναδιοργάνωση του σταθμού, χωρίς όμως να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και, κυρίως, να πεταχτούν εκατομμύρια από το παράθυρο. Αυτό δεν σημαίνει πως ο επιχειρηματίας δεν θα ρίξει ένα σημαντικό ποσό από αυτά που εισέπραξε από την πώληση του Alpha, προκειμένου το νέο κανάλι να μπει στη μάχη της τηλεθέασης.

Νονός ο Λάκης
Ο Λάκης ακούγεται ότι θα είναι και «νονός» του σταθμού, αφού το πιθανότερο είναι ότι το κανάλι θα αλλάξει όνομα. Από την άλλη, η Ρούλα, που ο επιχειρηματίας τη στήριξε τόσο στην προσωπική της περιπέτεια όσο και στα επαγγελματικά της, θα είναι υπεύθυνη για τη στελέχωση του σταθμού με νέα πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, η πρώτη συζήτηση μεταξύ Κοντομηνά, Ρούλας και Λαζόπουλου έγινε σε συνάντηση στο σκάφος του πρώτου. Ο σχεδιασμός του προγράμματος του καναλιού, που θα στεγάζεται στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του Ρέντη (από εκεί που βγαίνει και το «Αλ Τσαντίρι»), θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και θα εντατικοποιηθεί τον Αύγουστο, καθώς το πρώτο πλάνο προβλέπει το νέο πρόγραμμα να ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου.