Τρίτωσε το κακό για τη Μις Αγγλία!

02.06.2009
Μετά τον πρόσφατο ξυλοδαρμό της από φίλες της πρώην του καλού της και τον σοβαρό τραυματισμό της σε νυχτερινό κέντρο, που κόντεψε να αφήσει ανάπηρη, η Μις Αγγλία 2004, Ντάνιελ Λόιντ (Danielle Lloyd) δέχτηκε και τρίτο χτύπημα, όταν διαρρήκτες που εισέβαλαν στο διαμέρισμά της,
Μετά τον πρόσφατο ξυλοδαρμό της από φίλες της πρώην του καλού της και τον σοβαρό τραυματισμό της σε νυχτερινό κέντρο, που κόντεψε να αφήσει ανάπηρη, η Μις Αγγλία 2004, Ντάνιελ Λόιντ (Danielle Lloyd) δέχτηκε και τρίτο χτύπημα, όταν διαρρήκτες που εισέβαλαν στο διαμέρισμά της, της αφαίρεσαν διάφορα πολύτιμα αντικείμενα αξίας 20.000 λιρών, μαζί με το στέμμα που είχε κερδίσει στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Το στέμμα του λαμπερού μοντέλου είναι το δεύτερο που "χάνει", καθώς το 2006, της είχε αφαιρεθεί ο τίτλος Μις Βρετανία 2006, μετά την αποκάλυψη ότι συναναστρέφονταν ερωτικά τον πρώην ποδοσφαιριστή Τέντι Σέρινγκχαμ (Teddy Sheringham), έναν από τους κριτές του διαγωνισμού.

"Το στέμμα της είναι αναντικατάστατο. Σημαίνει πολλά", είπε μια φίλη της στην εφημερίδα "The Sun".

Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε ότι στις 17 Μαΐου που έγινε η ληστεία, η Λόιντ βρίσκονταν εκτός σπιτιού. Όμως, ένα χρόνο νωρίτερα, η Μις Αγγλία είχε κάνει το λάθος να δείξει το αξίας 700.000 λιρών περιεχόμενο του, στην εκπομπή Cribs του MTV, που είναι μια τηλεοπτική εκδοχή του περιοδικού για το σπίτι "At Home". Μεταξύ άλλων είχε προβάλει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα το πανάκριβο ψυγείο της, τη συλλογή της από επώνυμες τσάντες και το περίφημο στέμμα, εμπνέοντας τους ληστές.

Η διάρρηξη είναι το τρίτο κακό που βρίσκει την Ντάνιελ μέσα σε ένα μήνα. Στις αρχές Μαΐου, είχε δεχτεί μια γροθιά στο πρόσωπο μετά από καυγά με τις κολλητές της πρώην του αγαπημένου της, Τζέιμι Ο'Χάρα (Jamie O'Hara), που ήθελαν να πάρουν εκδίκηση για τη φίλη τους, επειδή η Ντάνιελ της έκλεψε το αγόρι. Το αποτέλεσμα ήταν να σκιστεί το χείλος της Λόιντ εσωτερικά, αλλά την περασμένη εβδομάδα η ίδια έπεσε θύμα και δεύτερης επίθεσης για τον ίδιο λόγο, που την έστειλε στο νοσοκομείο και παραλίγο να την αφήσει ανάπηρη.

Ο δεύτερος καυγάς έγινε στο κλαμπ Crystal, στην περιοχή Μέιφερ (Mayfair) του Λονδίνου, όπου δύο γυναίκες έσπρωξαν τη Λόιντ πάνω σε ένα τραπέζι γεμάτο ποτήρια και μπουκάλια, τα οποία θρυμματίστηκαν κάτω απ' το σώμα της. Το επεισόδιο της κόστισε είκοσι ράμματα στην πλάτη και μια πολύωρη και λεπτή εγχείριση, που όμως κατάφερε να σώσει το πόδι της από ακρωτηριασμό.

Μετά την επέμβαση στο ιδιωτικό νοσοκομείο "Wellington", στην περιοχή Σεν Τζον Γουντ (St John's Wood), ο ορθοπεδικός τραυματιολόγος, Έλιοτ Σορέν (Elliot Sorene) που την εγχείρισε είπε ότι: "Είναι πολύ τυχερή που δεν είχαν πειραχθεί οι κεντρικές φλέβες και αρτηρίες, διαφορετικά θα είχε μείνει μονίμως παράλυτη. Η κυρία Λόιντ ήταν πολύ αξιοπρεπής καθόλη τη διάρκεια του τρομερού επεισοδίου".

Οι δύο γυναίκες που προκάλεσαν τον τραυματισμό συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση. Το θύμα τους έχει υποβάλει μήνυση εναντίον τους.

Σε συνέντευξή της, η Ντάνιελ, που έχει στολίσει μεταξύ άλλων και τις κεντρικές σελίδες του περιοδικού "Playboy", παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε πως θα πεθάνει μετά την επίθεση που δέχτηκε: "Το μόνο που θυμάμαι πριν λιποθυμήσω, ήταν ένα γυναικείο πρόσωπο. Μετά απ' αυτό θυμάμαι μόνο κάποιες στιγμές απ' αυτή τη νύχτα που ήταν η χειρότερη της ζωής μου".

"Θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένη σε ένα καναπέ έξω από το κλαμπ, πολύ αίμα και υστερικές φωνές. Το αίμα είχε ποτίσει τα πάντα, τα ρούχα μου, το πάτωμα, τον Τζέιμι και όλους τους γύρω μου. Ήμουν πολύ τρομαγμένη γιατί ήξερα ότι ήταν το δικό μου αίμα", συνεχίζει το σέξι μοντέλο που έπαθε υστερία όταν είδε κομμάτια από τον μυ της να κρέμονται από τη γάμπα της: "Προφανώς οι ουλές θα με επηρεάσουν. Είμαι τυχερή που δεν είναι στο πρόσωπό μου, αλλά με κάνουν να αισθάνομαι πολύ άσχημη. Το χειρότερο αυτή τη στιγμή είναι ότι μένω κλεισμένη μέσα και έχω πάθει κατάθλιψη. Δεν μπορώ να περπατήσω, φοβάμαι να βγω και νιώθω αβοήθητη".