Η Αντζελίνα Τζολί στο νοσοκομείο!

01.06.2009
Στα γυρίσματα της καινούργιας της ταινίας χτύπησε την Παρασκευή η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στα γυρίσματα της καινούργιας της ταινίας χτύπησε την περασμένη Παρασκευή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Την ματιάσανε την γυναίκα... Μετά την λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, μαζί με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), που διέψευσε περίτρανα τις φήμες περί χωρισμού τους, ήρθε ο τραυματισμός της στα πλατό του "Salt".

Το επεισόδιο συνέβη στο Λονγκ Άιλντ, καθώς η 34χρονη σταρ έχασε την ισορροπία της και χτύπησε στο κεφάλι πέφτοντας, στην προσπάθεια να εκτελέσει μια επικίνδυνη σκηνή όπως απαιτούσε ο ρόλος της σαν κατάσκοπος.

Ως γνωστόν, η δημοφιλής ηθοποιός, που είχε τα γενέθλιά της την περασμένη Πέμπτη, επιμένει να παίζει όλες τις σκηνές μόνη της, χωρίς κασκαντέρ, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Αυτή τη φορά όμως υπέρβαλλε των δυνάμεων της. "Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους", δήλωσε η μάνατζερ της που στη συνέχεια βιάστηκε να διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η εταιρεία παραγωγής του κατασκοπικού θρίλερ "Salt", Sony εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Σήμερα το πρωί σε μια προγραμματισμένη σκηνή της καινούργιας της ταινίας, η Αντζελίνα Τζολί τραυματίστηκε ελαφρά. Για προληπτικούς λόγους η κυρία Τζολί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί".

Τέλος καλό, όλα καλά αφού λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό της, η Αντζελίνα επέστρεψε στον χώρο των γυρισμάτων και σήμερα ξανάπιασε δουλειά σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Αυτό θα πει ευσυνείδητη επαγγελματίας!