Παντρεύεται η Κάιλι Μινόγκ;

29.05.2009
Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή και να πει το μεγάλο "ναι" στον εδώ και επτά μήνες, καλό της Ανδρές Βελενκόσο (Andres Velencoso).

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή και να πει το μεγάλο "ναι" στον εδώ και επτά μήνες, καλό της, μοντέλο, Ανδρές Βελενκόσο (Andres Velencoso).

Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι στο πρόσωπο του βρήκε τον ιδανικό σύζυγο και οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει ήδη ανταλλάξει βέρες στη Νέα Υόρκη.

Παρότι η εκπρόσωπος της Μινόγκ διαψεύδει τον αρραβώνα, ένα ρεπορτάζ του ιταλικού περιοδικού "Grazia", ισχυρίζεται ότι η Κάιλι ετοιμάζεται να γιορτάσει τους αρραβώνες της σε μια παραθαλάσσια βίλα στην Καταλονία, έναν τους πιο δημοφιλείς ρομαντικούς προορισμούς.

Την περασμένοι Πέμπτη, που οι δυο τους έκαναν μια στάση στη Ρώμη για να γιορτάσουν τα 41α γενέθλια της τραγουδίστριας, το χέρι της δεν στολίζονταν από κάποιο μονόπετρο, αλλά όσοι τους συνάντησαν στα γραφικά σοκάκια της πόλης έβλεπαν ότι ξεχειλίζουν από ευτυχία.

"Εκείνη δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει" αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας: "Ο Ανδρές της είπε ότι θέλει να ξυπνάει στο πλευρό της για όλη του την ζωή. Εκείνη τότε τον ρώτησε αν σοβαρολογούσε και όταν αυτός της έγνεψε καταφατικά και της ζήτησε να τον παντρευτεί, η Κάϊλι πέταξε από την χαρά της".

Η σχέση του ζευγαριού άρχισε να γίνεται πιο σοβαρή από το Φεβρουάριο. Ο Ισπανός μετακόμισε στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Λονδίνο και γνωρίστηκαν εκατέρωθεν με τους γονείς τους σε Αυστραλία και Ισπανία. "Όλοι είναι σίγουροι ότι η Κάϊλι βρήκε την "αδερφή ψυχή" της στον Ανδρές. Είναι τρελά ερωτευμένοι", είπε στενός τους φίλος.

Πριν λίγες εβδομάδες η Κάϊλι είχε παραδεχτεί: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη κι ελπίζω να μην τελειώσει ποτέ αυτό νοιώθω τώρα. Σίγουρα έχω αλλάξει. Αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν και θα δω τι θα γίνει. Έχω μείνει πίσω σε πολλά σε σχέση με την ηλικία μου".

Η Μινόγκ γνώρισε το μοντέλο τον Οκτώβριο του 2008, σε ένα κοσμικό πάρτι. Στην αρχή ήταν διστακτική γιατί προσπαθούσε να ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό της από τον γάλλο ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτινέζ Oliver Martinez, που της είχε συμπαρασταθεί όταν έδινε την μάχη με τον καρκίνο του μαστού, ενώ στο παρελθόν είχε διάφορα αποτυχημένα ειδύλλια με αρκετούς διάσημους όπως τον Τζέισον Ντόνοβαν (Jason Donovan), τον Μάικλ Χάτσενς (Michael Hutchens), τον Λένι Κράβιτς (Lenny Kravitz) και τo μοντέλo Τζέιμς Γκούντινγκ ( James Gooding).