Η Ριάνα θα καταθέσει τελικά!

29.05.2009
Νέο ενδιαφέρον αποκτά η υπόθεση ξυλοδαρμού της Ριάνα(Rihanna) από τον πρώην σύντροφο της Κρις Μπράουν( Chris Brown), αφού η τραγουδίστρια αποφάσισε να καταθέσει ως μάρτυρας στην νέα ακρόαση που θα γίνεις στις 22 Ιουνίου.

Νέο ενδιαφέρον αποκτά η υπόθεση ξυλοδαρμού της Ριάνα (Rihanna) από τον πρώην σύντροφο της Κρις Μπράουν (Chris Brown), αφού η τραγουδίστρια αποφάσισε να καταθέσει ως μάρτυρας στην νέα ακρόαση που θα γίνεις στις 22 Ιουνίου.

Είναι η πρώτη φορά που η 21χρονη Ριάνα θα μιλήσει δημόσια για την βίαιη επίθεση που δέχθηκε τον Φεβρουάριο, παραμονή της απονομής των Γκράμι και θα δούμε αν με την κατάθεση σκοπεύει να "κάψει" τον τραγουδιστή της R&B.

"Από την αρχή η Ριάνα είχε συμφωνήσει να ακολουθήσει κατά γράμμα τους νόμους", δήλωσε ο δικηγόρος της Ντόναλντ Έτρα (Donald Etra): "Από την στιγμή που κρίθηκε απαραίτητο, είναι έτοιμη να καταθέσει ενώπιον των δικαστών".

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Μαρκ Γκεράγκος (Mark Geragos) αναφερόμενος στην παρουσία του Μπράουν στο δικαστήριο δήλωσε ότι: "Πρέπει να είναι παρών για να παρακολουθήσει κάθε κατάθεση των μαρτύρων". Άρα οι δύο πρώην εραστές θα βρεθούν σύντομα ενώπιος ενωπίω, αυξάνοντας την ένταση της διαδικασίας και για τους δύο.

Ο 20χρονος Μπράουν αντιμετωπίζει ποινή για δύο κακουργήματα και παρόλο που στην πρώτη ακρόαση εμφανίστηκε με ύφος "καλού παιδιού" και δήλωσε αθώος, δύσκολα θα καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα εις βάρος του.

Πρόσφατα, μέχρι και βίντεο ανέβασε στο "You Tube", ισχυριζόμενος ότι "δεν είμαι τέρας". Οι φωτογραφίες όμως της κακοποιημένης Ριάνα που έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, δεν σβήνονται εύκολα από την μνήμη του κοινού.

Εν τω μεταξύ, ο Γκεράγκος δεν κατάφερε να βρει ποιος διέρρευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, αφού δεν του δόθηκε άδεια πρόσβασης στο φάκελο της αστυνομίας. Η δικαστής Πατρίτσια Σνεγκ (Patricia Schnegg) χαρακτήρισε την διαρροή των φωτογραφιών ατυχή, αλλά δεν συμφώνησε ότι μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση της δίκης:

"Δεν παίζει ρόλο το πόσο δημοφιλής είναι ο πελάτης σας, δεν κάνουμε εξαιρέσεις και δεν σας παρέχω το δικαίωμα να δείτε τα απόρρητα στοιχεία της αστυνομίας για την υπόθεση" είπε στην υπεράσπιση του Μπράουν.

Όταν ο Γκεράγκος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν είναι σίγουρος ότι θα καταφέρει να γλιτώσει τον Μπράουν από την φυλακή, εκείνος δεν ανταποκρίθηκε στην πρόκληση τους!

Αν ο Μπράουν τελικά καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων και οκτώ μηνών. Αλλά κάποιοι ειδικοί σ' αυτές τις υποθέσεις πιστεύουν ότι εντός των ημερών οι αντίδικοι θα βρουν συμβιβαστική λύση και δεν θα χρειαστεί να περάσουν από ακροαματική διαδικασία.