7 Χρόνια «Gala»

29.05.2009
Είναι ίσως το πιο λαμπερό gala με την πιο γοητευτική οικοδέσποινα.

Είναι ίσως το πιο λαμπερό gala με την πιο γοητευτική οικοδέσποινα. Γίνεται κάθε εβδομάδα σε μαγευτικά locations, με A-list guest stars και το καλύτερο... έχει open guest list για όλους (και αν κρίνω από τα νούμερα, είναι αρκετοί!).

Όσα χρόνια γυρίζω στα κοσμικά μία εκπομπή δεν χάνω με τίποτα. Άλλοι βλέπουν «Lost», «Nip Tuck», εγώ βλέπω «Gala»! Τι να κάνω, είναι η μοναδική εκπομπή τόσο κοντά στη στήλη μου!

Εφτά χρόνια έκλεισε η εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη, η οποία ως κοσμικός... Da Vinci «σκιαγραφεί» την κοσμική ζωή μέσα από τη συχνότητα του Star. Στο πάρτι για τα γενέθλια της εκπομπής έγινε κοσμικός πανικός!

Ο φοβερός χώρος του «Da Vinci» στην Αγία Παρασκευή γέμισε με γνωστά πρόσωπα απ’ όλους τους χώρους. Socialites (εννοείται!), ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιοσχεσίτες και όλοι όσοι έχουν... γευτεί, έστω και μία φορά, τα φλας να αστράφτουν μπροστά τους δεν έχασαν την ευκαιρία να ευχηθούν στη λαμπερή παρουσιάστρια. Την ανατροπή στο «καθωσπρέπει» των «Gala» έκανε ο Τάκης Κουβατσέας, ο οποίος ανέβηκε στα ντραμς και «τα έσπασε» κανονικότατα.