Λαμπίρη... Σαββατοκύριακο στο εξοχικό της Τατιάνας

27.05.2009
Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να είναι «γάτα» και να φιλοξένησε πρώτη στην εκπομπή της τη μοναδική της «αντίπαλο» Χριστίνα Λαμπίρη, ωστόσο δεν φέρθηκε αχάριστα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να είναι «γάτα» και να φιλοξένησε πρώτη στην εκπομπή της τη μοναδική της «αντίπαλο» Χριστίνα Λαμπίρη, ωστόσο δεν φέρθηκε αχάριστα. Μετά το τέλος εκείνης της εκπομπής υποσχέθηκε στη φίλη της από τα παλιά ότι θα εμφανιστούν παρέα και στο «Super Star». Οι δύο γυναίκες θα περάσουν μαζί ένα Σαββατοκύριακο, παρέα με το τηλεοπτικό συνεργείο του Star, στο εξοχικό της Τατιάνας στη Χαλκίδα. Ακόμα τρίβει τα χέρια της η Τατιάνα Στεφανίδου για τα 30άρια και τα 35άρια στην τηλεθέαση που σημείωσε η εκπομπή της «Αξίζει να το δεις» έχοντας ως φιλοξενούμενη τη... φίλη από τα παλιά Χριστίνα Λαμπίρη. Άλλωστε, ήταν αναμενόμενο ότι θα «έσκιζε» σε νούμερα, αφού ο κόσμος που τις αγαπάει και τις ακολουθεί σε κάθε τους επαγγελματικό βήμα περίμενε πώς και πώς αυτή τη συνάντηση, έστω και τηλεοπτικά. Το μεγαλείο της Τατιάνας φάνηκε όταν υποσχέθηκε στη Χριστίνα να της ανταποδώσει τη φιλοξενία με κάτι το εξαιρετικό. Και τελικά κράτησε το λόγο της!

Η πρόταση της Στεφανίδου ήταν να κάνουν ένα γύρισμα στο εξοχικό της σπίτι στη Χαλκίδα για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, ο χρόνος της εκπομπής «Αξίζει να το δεις» ήταν τόσο λίγος και οι δυο τους έπειτα από τόσα χρόνια τηλεοπτικής κόντρας έχουν να πουν τόσα πολλά. Φυσικά, η Χριστίνα ενθουσιάστηκε στο άκουσμα της ιδέας της Τατιάνας και δεν είχε παρά να συμφωνήσει, πριν εκείνη αλλάξει γνώμη! Τη δεύτερη αυτή συνάντησή τους συμφώνησαν να την πραγματοποιήσουν με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, αλλά έπειτα από σκέψη το πιθανότερο είναι το γύρισμα να πραγματοποιηθεί σύντομα και να προβληθεί στην τελευταία εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Super Star» για τη φετινή σεζόν.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην εκπομπή αυτή θα εμφανιστεί και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος είναι από τους πρώτους που πίστεψε στις δυνατότητες της Χριστίνας, από την εποχή ακόμη του παλαιού ΣΚΑΪ.

Το μόνο σίγουρο, είτε τελικά η εκπομπή προβληθεί τον Ιούνιο είτε το Σεπτέμβριο, είναι πως θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.