Γνωστή τραγουδίστρια στο νοσοκομείο λόγω κόκας!

22.05.2009
Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας για τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Σοβαρά προσωπικά προβλήματα της στέρησαν την ενέργεια για τη δουλειά αλλά και την όρεξη για ζωή.

Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας για τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Σοβαρά προσωπικά προβλήματα της στέρησαν την ενέργεια για τη δουλειά αλλά και την όρεξη για ζωή. Fitness και οπαδός της υγιεινής ζωής στο παρελθόν, τους τελευταίους μήνες είχε παρατήσει τελείως τον εαυτό της, με αποτέλεσμα να πάρει αρκετά περιττά κιλά. Τότε ήταν που ξεκίνησαν τα προβλήματα και στη σχέση της, με φίλους και γνωστούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει...

Επειτα από μερικές εβδομάδες και αφού ήταν πλέον ορατά τα σημάδια της κατάθλιψης, η τραγουδίστρια, έχοντας πολύ κακούς συμβούλους, πείστηκε να κάνει την υπέρβαση, όχι όμως για καλό της!

Άρχισε την περιβόητη διαίτα της κοκαΐνης, που είναι πολύ διαδεδομένη μεταξύ κάποιων σταρ του εξωτερικού, αφού, όπως λένε οι ειδικοί, το ισχυρό ναρκωτικό, που κάνει θραύση στα σαλόνια της high life, κόβει μαχαίρι την όρεξη με οδυνηρά όμως αποτελέσματα για την υγεία. Τι έκανε, λοιπόν, η τραγουδίστρια; Ξεκίνησε να παίρνει μικρές δόσεις σε συνδυασμό με γυμναστική και ελάχιστο φαγητό, που περιελάμβανε κυρίως φρούτα και λαχανικά. Όσον αφορά το ποτό, γιατί έχει και ιστορικό αλκοολισμού, αντικατέστησε το ουίσκι με τζιν.

Η πορεία βέβαια ήταν προδιαγεγραμμένη. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια προετοιμαζόταν για δυναμική επιστροφή στο κοινό, που τη λατρεύει, κι ενώ από τη μία αδυνάτιζε, από την άλλη έπεφτε όλο και πιο βαθιά στον εφιάλτη της ακριβής σκόνης! Είχε πλέον εθιστεί και οι ποσότητες καθημερινά αυξάνονταν.

Μάταια προσπάθησε να την κόψει, αφού κάθε φορά εμφανιζόταν το λεγόμενο «σύνδρομο της επόμενης μέρας», που έχει ως χαρακτηριστικά μελαγχολία, καταθλιπτική συμπεριφορά και άρνηση για οποιοδήποτε δραστηριότητα. Η χρήση κοκαΐνης γινόταν πλέον σε συνεχείς ρυθμούς, με αποτέλεσμα λίγο καιρό μετά ο οργανισμός της να χτυπήσει καμπανάκι!

Κινδύνεψε η ζωή της!
Ένα απόγευμα, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της, ένιωσε δυνατούς πόνους στην πλάτη και στο στέρνο, ενώ το αριστερό της χέρι είχε μουδιάσει. Ο φίλος της, που, φυσικά, συμμετείχε στην όλη κατάσταση, αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβαινε και σε ελάχιστο χρόνο η τραγουδίστρια βρισκόταν με μάσκα οξυγόνου σε δωμάτιο ιδιωτικής κλινικής. Η διάγνωση των γιατρών δεν άφηνε περιθώρια.

Η καρδιά της δεν είχε αντέξει: ελαφρύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και φόβοι για καρδιακή ανεπάρκεια, οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν μετά τις πρώτες εξετάσεις.

Η τραγουδίστρια έπειτα από σύντομη νοσηλεία είναι πλέον σχετικά καλά, έχει κόψει κάθε είδους κατάχρηση, ενώ η σχέση με τον αγαπημένο της έχει φτάσει ένα βήμα πριν από το τέλος. Εκτός από το ότι έκοψε τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, η γνωστή τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, ενώ, σύμφωνα με πρόσωπο του περιβάλλοντός της, είναι αποφασισμένη να μην ξανακάνει χρήση ουσιών, γνωρίζοντας πια και το βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό.