Η Ντενίση διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό!

25.05.2009
«Είναι ψέματα όσα γράφονται για χωρισμό». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό μας η Μιμή Ντενίση όταν της ζητήσαμε να σχολιάσει όσα γράφονται τελευταία για χωρισμό από το σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

«Είναι ψέματα όσα γράφονται για χωρισμό». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό μας η Μιμή Ντενίση όταν της ζητήσαμε να σχολιάσει όσα γράφονται τελευταία για χωρισμό από το σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο. Οι φήμες βγήκαν πριν από λίγο καιρό με αφορμή κάποιες solo δημόσιες εμφανίσεις τόσο της ηθοποιού όσο και του συζύγου της. Όλοι υπέθεσαν λανθασμένα ότι οι δυο τους έχουν πάρει την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Βέβαια, η πραγματικότητα διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που προσπαθήσαμε να έχουμε με την ηθοποιό κάποια στιγμή στο τηλέφωνο απάντησε ο γνωστός δημοσιογράφος, αποδεικνύοντας έτσι ότι το ζευγάρι είναι μαζί, ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Οι δυο τους, παρότι τους χωρίζει η απόσταση, καθώς ο κ. Πολύζος έχει τις επιχειρήσεις του στο Βόλο, ενώ η ηθοποιός για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα, έχουν βρει τον τρόπο να περνούν αρκετό χρόνο μαζί και να κάνουν όνειρα και σχέδια για το κοινό τους μέλλον. Πέρα από τη Μιμή Ντενίση βέβαια και η μικρή Μαριτίνα έχει δεθεί πάρα πολύ με τον Σωτήρη Πολύζο και η αλήθεια είναι ότι οι τρεις τους είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια με δυνατούς δεσμούς αγάπης.