Γνωστός τραγουδιστής ξετρελαμένος με νεαρό άνδρα!

28.05.2009
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός τραγουδιστής έχει απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα με τα προσωπικά του. Η πολύχρονη σχέση του με γνωστή κυρία της σόουμπιζ σχολιάστηκε απ’ όλους. Μετά το τέλος αυτής της σχέσης

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός τραγουδιστής έχει απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα με τα προσωπικά του. Η πολύχρονη σχέση του με γνωστή κυρία της σόουμπιζ σχολιάστηκε απ’ όλους. Μετά το τέλος αυτής της σχέσης μάλιστα αρκετές φορές ακούστηκε ότι βρήκε άλλη αγάπη, αλλά κανείς δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο περιοδικό μας πριν από λίγες μέρες, επιβεβαιώνεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής βρήκε καινούργια αγάπη και μάλιστα έχει χάσει το μυαλό του...

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια άλλη γοητευτική κυρία, αλλά για ένα νεαρό αγόρι, το οποίο έχει ερωτευτεί παράφορα. Πραγματικά, η μικρή κοινωνία του Αιγίου αναστατώθηκε όταν είδε το γνωστό τραγουδιστή να βολτάρει στην περιοχή τη Μεγάλη Εβδομάδα και το σοκ ήταν ακόμη πιο μεγάλο όταν όλοι αντιλήφθηκαν ότι η παρουσία του εκεί οφειλόταν σε νεαρό συμπολίτη τους.

Τα τρυφερά τετ α τετ του τραγουδιστή με το νεαρό σε γνωστά στέκια της περιοχής και οι ρομαντικές βόλτες δεν άφηναν περιθώρια για αμφιβολίες. Όλοι καταλάβαιναν τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο άντρες, που ζούσαν ανέμελα τον έρωτά τους χωρίς να δίνουν σημασία στα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ήταν όλη την ημέρα μαζί και η τρυφερότητα ανάμεσά τους ήταν διάχυτη. Ο τραγουδιστής φαινόταν να έχει χάσει τα μυαλά του για το νεαρό αγόρι, αφού δεν υπολόγιζε τίποτα και δεν τον ενδιέφερε αν τον αναγνωρίσουν, παρά μόνο να βρίσκεται δίπλα στον έρωτά του. Αφού λοιπόν πέρασε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα με τον αγαπημένο του, αναχώρησε από την περιοχή την Κυριακή του Πάσχα, ενώ, όπως μάθαμε λίγες μέρες μετά, ήρθε στην Αθήνα και ο νεαρός για να τον συναντήσει.