Ο Φοίβος φεύγει από τη Heaven

15.05.2009
Αυτή κι αν είναι είδηση-βόμβα! Ο Φοίβος αφήνει τη Heaven. Ο μουσικοσυνθέτης των επιτυχιών όλα δείχνουν ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου συνεργασίας του θα αποχωρήσει από τη δισκογραφική εταιρεία με την οποία έκανε τις μεγάλες του επιτυχίες.

Από τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Αυτή κι αν είναι είδηση-βόμβα! Ο Φοίβος αφήνει τη Heaven. Ο μουσικοσυνθέτης των επιτυχιών όλα δείχνουν ότι μετά τη λήξη του συμβολαίου συνεργασίας του θα αποχωρήσει από τη δισκογραφική εταιρεία με την οποία έκανε τις μεγάλες του επιτυχίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πηγής καλά προσκείμενης στη δισκογραφική εταιρεία Heaven, το μόνο που μένει αυτές τις μέρες είναι να ανακοινωθεί και επίσημα το τέλος της συνεργασίας του διάσημου δημιουργού των επιτυχιών. Τίτλοι τέλους που θα πέσουν έπειτα από πάρα πολλά χρόνια και μια ομολογουμένως εντυπωσιακή πορεία που έχει διαγράψει ο Φοίβος στην εταιρεία του ΑΝΤ1.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του έμεινε για έξι χρόνια περίπου στην ομάδα της δισκογραφικής εταιρείας Sony. Στη συνέχεια πήρε την απόφαση και άλλαξε στρατόπεδο, προχωρώντας μερικά τετράγωνα πιο κάτω της λεωφόρου Μεσογείων. Ήταν η περίοδος που μετακόμισε στη Minos.

Από τη μία πετυχημένη συνεργασία στην άλλη και από τη μία διάκριση στην άλλη. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε η Ηeaven τον κύκλο εργασιών της στο χώρο της δισκογραφίας και παράλληλα ο συνθέτης και δημιουργός των επιτυχιών αποφάσισε και συνέδεσε άμεσα το όνομά του μαζί της.

Έχει κλείσει 6 χρόνια πετυχημένης συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία, τηρώντας τους όρους ενός ιδιαίτερου συμβολαίου. Στη διάρκεια αυτής της συνεργασίας έγραψε μουσική και στίχους για μεγάλα ονόματα του χώρου και εξελίχτηκε σε κορυφαίο δισκογραφικό παράγοντα, αναδεικνύοντας παλιά γνωστά ονόματα αλλά και πολλά νέα πρόσωπα!

Ο Φοίβος μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει τεράστια φήμη και έχει κάνει μεγάλη περιουσία μέσα από πετυχημένες κινήσεις. Άλλωστε, και σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία των πωλήσεων που κάνουν τα άλμπουμ στα οποία υπάρχει η υπογραφή του ως δημιουργού, έχει καταφέρει να δώσει μέσα σε μία δεκαετία εκατομμύρια αντίτυπα. Μάλιστα, όπως λέει χαρακτηριστικά πολύ φιλικό του πρόσωπο: «Η άνεση του Φοίβου είναι τέτοια, ώστε με αυτά που έχει αποκτήσει μπορούν να ζουν άνετα ακόμη και τα δισέγγονά του».

Τι μέλλει γενέσθαι;
Το πιο μεγάλο ερώτημα που αιωρείται πλέον είναι, εάν μετά τη φημολογούμενη αποχώρησή του θα πάρει μαζί του φεύγοντας και κάποιους καλλιτέχνες από το δυναμικό των ονομάτων που ανήκουν στη Heaven. Αγαπημένα του παιδιά θεωρούνται η Δέσποινα Βανδή και ο Θάνος Πετρέλης! Αν πιστέψουμε δε και το παρασκήνιο, λέγεται ότι με τον τελευταίο τους συνδέει ιδιαίτερη επαγγελματική σχέση.

Στις σκέψεις του, πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αναφορικά με το επόμενο βήμα του, καθώς δεν επιβεβαιώνεται επίσημα το σενάριο της αποχώρησης. Επίσης, δεν αποκλείεται ακόμη και η πιθανότητα να δημιουργήσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία.