Αφού σε χαλάει, τι το πίνεις, βρε Βικτόρια!

07.07.2010
Για κάποια που δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο να εμφανίζεται πάντα απόλυτα "ατσαλάκωτη", η Πος (Posh) φαίνεται ότι βρήκε τον δάσκαλό της, στο... ξενύχτι!


Για κάποια που δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο να εμφανίζεται πάντα απόλυτα "ατσαλάκωτη", η Πος (Posh) φαίνεται ότι βρήκε τον δάσκαλό της, στο... ξενύχτι!

Με μάτια πρησμένα και όψη ιδιαίτερα κουρασμένη η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Breckham) απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο της Νίκαιας στη Γαλλία σήμερα το πρωί, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!

Και για εσάς που βιαστήκατε να βγάλετε συμπεράσματα: Όχι, για την κούρασή της αυτή δεν ευθύνεται ούτε ο τρελός τρόπος ζωής της, ούτε οι υποχρεώσεις της ως μάνα τριών αγοριών. Το τρελό γλέντι του Σαββατοκύριακου είναι η αιτία.

Η 36χρονη πρώην τραγουδίστρια, νυν σχεδιάστρια μόδας -μεταξύ πολλών άλλων, δηλαδή- πέρασε το Σαββατοκύριακο στον πύργο των Μπέκαμ στη Νότια Γαλλία μαζί με φίλους και φυσικά τους άντρες της, γιορτάζοντας την 11η επέτειο γάμου της με τον Ντέιβιντ (David).

Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι... εορτασμοί ήταν τόσο έξαλλοι που την απόκαναν την καημένη την Βικτόρια, που εδώ που τα λέμε, δεν είναι και "άμαθη"! Τόσο χάλια ήταν, που σύμφωνα με πληροφορίες, σκεφτόταν μέχρι και να ματαιώσει το ταξίδι της στην πατρίδα. Όμως, τελικά, δεν μπόρεσε να το γλιτώσει! Δεν μπορούσε να μην είναι παρούσα τη στιγμή που η τελευταία της κολεξιόν ετοιμάζεται να παρουσιαστεί σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη!

Πάντως, για να πούμε και του στραβού το δίκιο... ακόμη και έτσι, άυπνη και κατάκοπη, έδειχνε μια χαρά μέσα στο φλοράλ φορεματάκι Marc Jacobs που φορούσε. Αν εξαιρέσεις δηλαδή τις σακουλίτσες κάτω από τα μάτια και ότι κρατούσε το κεφάλι της συνέχεια -χωρίς να ξέρει πως τη φωτογράφιζαν φυσικά, γιατί αλλιώς εννοείται ότι δεν θα είχε βγάλει ποτέ τα γυαλιά- καλή ήταν!

Γενικότερα, η Βικτόρια ταξιδεύει πολύ και τον τελευταίο καιρό, ειδικότερα, περισσότερο, αφού λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων την ημέρα ήταν στην Αγγλία και το βράδυ στη Γαλλία. Ανάμεσα στα πολλά με τα οποία ασχολείται τον τελευταίο καιρό, αξίζει να σημειώσουμε ότι σχεδίασε το εσωτερικό του νέου μοντέλου της Range Rover.

Αρχικά είχε πάει στο εξοχικό τους μαζί με τους τρεις γιους της, τον 11χρονο Μπρούκλιν (Brooklyn), τον 8χρονο Ρομέο (Romeo) και τον 6χρονο Κρουζ (Cruz), όπου τους συνάντησε ο μπαμπάς Ντέιβιντ αμέσως μόλις τελείωσαν οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Μουντιάλ. Τώρα πια η κατάσταση άλλαξε και είναι εκείνη που πηγαινοέρχεται ενώ οι άντρες της μένουν στον πύργο και κάνουν διακοπές στη γαλλική ύπαιθρο.

Ωστόσο, επιστρέφοντας στο θέμα της κουρασμένης όψης της, δεν αποκλείεται να οφείλεται εν μέρη και στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τα του γάμου της. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ο υπεύθυνος τύπου των Μπέκαμ αναγκάστηκε να διαψεύσει φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Η φήμες ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής της εταιρείας δημοσίων σχέσεων "Frank PR", Άντριου Μπλοκ (Andrew Bloch), έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ένα σχετικό σχόλιο. "Ακούω από διάφορες πλευρές ότι η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πρόκειται να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους στις επόμενες ώρες", είχε γράψει συγκεκριμένα.
Λίγο αργότερα όμως, ανανέωσε τη σελίδα του γράφοντας: "Έχω άμεση επιβεβαίωση από την πλευρά των Μπέκαμ ότι η φήμη περί χωρισμού είναι μια 'σκέτη ανοησία'. Πραγματικά αυτά είναι πολύ ωραία νέα".

Μιλώντας στην "Daily Mail" ο Μπλοκ δήλωσε ότι απλά επανέλαβε αυτό που όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν μέσω Twitter, όταν ξαφνικά έλαβε ένα μήνυμα από τον φίλο του Σάιμον Ολιβιέρα (Simon Oliviera) που χαρακτήριζε την όλη ιστορία ως ανοησία. "Χάρηκα υπερβολικά που έβαλα ένα τέρμα σε αυτή την ιστορία, και λυπάμαι πραγματικά για το όποιο πρόβλημα προκάλεσα", συμπλήρωσε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα