Η έγκυος Αλίσια Κις, φαρδιά πλατιά στη σκηνή

07.07.2010
Κοψοχολίαστηκαν οι θεατές του "Essence Music Festival" στη Νέα Ορλεάνη όταν είδαν την 29χρονη τραγουδίστρια να γλιστράει μπροστά στα μάτια τους και να πέφτει κάτω, την ώρα που τραγουδούσε την επιτυχία της "Love is blind".


Κοψοχολίαστηκαν οι θεατές του "Essence Music Festival" στη Νέα Ορλεάνη όταν είδαν την 29χρονη τραγουδίστρια να γλιστράει μπροστά στα μάτια τους και να πέφτει κάτω την ώρα που τραγουδούσε την επιτυχία της "Love is blind".

Και καλά, δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που τις τρώνε τις τούμπες τους, αλλά η Αλίσια Κις (Alicia Keys) είναι έγκυος, οπότε η οποιαδήποτε πτώση είναι αυτόματα πολύ πιο επικίνδυνη για εκείνη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η φωνή της οποίας ντύνει και το soundtrack "Sex and the City 2" με το τραγούδι "Empire State of Mind", έπεσε στα... μαλακά, σηκώθηκε πολύ γρήγορα και το μωρό της, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έπαθε τίποτα. Το γεγονός καθησύχασε βέβαια και τον αρραβωνιαστικό της Κις, μουσικό παραγωγό Σουίς Μπιτζ (Swizz Beatz), ο οποίος σίγουρα θα είχε ανησυχήσει. Και με το δίκιο του!

Ένας από τους θεατές κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του και στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα