Η ιδιόρυθμη δανεική μητέρα των διδύμων της Πάρκερ

07.05.2009
Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, η γυναίκα που διάλεξαν για να να κυοφορήσει τα δίδυμα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) με τον άντρα της, Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) έχει πολυτάραχο παρελθόν αλλά και πλατιά εμπειρία στο ρόλο της.

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, η γυναίκα που διάλεξαν για να να κυοφορήσει τα δίδυμα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) με τον άντρα της, Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) έχει πολυτάραχο παρελθόν αλλά και πλατιά εμπειρία στο ρόλο της.

Η Μισέλ Ρός (Michelle Ross), όπως ονομάζεται η παρένθετη μητέρα, έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση, αφού πρόσφατα κυοφόρησε το παιδί ενός γκέι ζευγαριού, ενώ και η ίδια δηλώνει αμφισεξουαλική.

Παρόλο που αναλαμβάνει με προθυμία τον ρόλο της παρένθετης μητέρας, ο πρώην σύζυγός της την κατηγορεί ότι παραμελεί το δικό τους παιδί: "Η Μισέλ μεγαλώνει στην κοιλιά της τα παιδιά των άλλων, αλλά βλέπει σπάνια τον γιο της", είπε ο Tζόζεφ Έρκερ (Joseph Erker) στο περιοδικό "Star".

Όταν η 26χρονη Μισέλ χώρισε από τον 28χρονο Τζόζεφ το 2006, εκείνος ανέλαβε εξολοκλήρου τη φροντίδα του 4χρονου γιου τους, που μεγαλώνει στο σπίτι τους στο Οχάιο.

Πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί, η Μισέλ είχε μείνει έγκυος άλλη μια φορά, όσο ακόμα ήταν μαθήτρια στο σχολείο, αλλά απέβαλε. Παράλληλα, ανακάλυψε τότε ότι πάσχει από το σύνδρομο Guillian Barre, μια ασθένεια του ανοσοποιητικού που παραλύει το νευρικό σύστημα, γι΄αυτό και στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της έπρεπε να εξετάζεται από νευρολόγο κάθε μήνα. "Δεν θέλω να ξέρω γιατί έπρεπε να παραλύσω και να χάσω ένα μωρό", γράφει η ίδια στη σελίδα της στο MySpace.

"Η Μισέλ κατάφερε να γίνει καλά και να ξεπεράσει την απώλεια του μωρού, αλλά ταυτόχρονα ανακάλυψε και μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού της", αποκαλύπτει ο Τζόζεφ.

Σε ένα άλλο προφίλ της στο διαδίκτυο, αναφέρει: "Είχα βάψει τα μαλλιά μου ροζ και χτύπησα τατουάζ σε διάφορα σημεία του σώματος μου, ενώ φορούσα και κολάρο με καρφιά στο λαιμό. Είμαι χεβιμεταλού μέχρι το κόκαλο. Μ' αρέσει αυτή η μουσική". Παράλληλα παραδέχεται ότι είναι ανοιχτή και στο σεξ χωρίς να κρύβει ότι είχε σχέσεις και με τα δύο φύλα. Μάλιστα στον καρπό της έχει ένα τατουάζ με δύο τρίγωνα που αλληλοκαλύπτονται, σύμβολο της αμφισεξουαλικότητας της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην άντρα της, έχει γίνει παρένθετη μητέρα για τους σωστούς λόγους: "Μου έχει πει ότι αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα για να βοηθήσει τα ζευγάρια που δεν μπορούν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά", λέει ο Έρκερ.

Η ίδια αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι μεγαλώνει στην κοιλιά της τα δίδυμα του ζεύγους Πάρκερ-Μπρόντερικ. Οι διάσημοι γονείς που αναμένουν τα κοριτσάκια τον Ιούλιο, νιώθουν ότι "αυτά τα μωρά είναι μια ευλογία. Ένα θαύμα".