Μας μάτιασαν...

14.05.2009
Μεγάλη περιπέτεια περνάει εδώ και ενάμιση μήνα η γνωστή παρουσιάστρια Μάγδα Παπαγιάννη.

Μεγάλη περιπέτεια περνάει εδώ και ενάμιση μήνα η γνωστή παρουσιάστρια Μάγδα Παπαγιάννη. Ο σύζυγός της και δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» Άρης Σαλβάνος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας έπειτα από λοίμωξη του αναπνευστικού και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές.

Η περιπέτεια για το δημοσιογράφο ξεκίνησε το Μάρτιο, όταν νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Λίγες μέρες μετά τη νοσηλεία του πήρε εξιτήριο, αλλά σύντομα το πρόβλημα υγείας υποτροπίασε κι έτσι αναγκάστηκε και πάλι να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε γνωστή ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι. Η σύζυγός του Μάγδα Παπαγιάννη, όπως είναι φυσικό, πέρασε και περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν είναι μόνο η αγωνία της για την πορεία της υγείας του συζύγου της, αλλά και το εξαντλητικό της πρόγραμμα που την κρατάνε άυπνη και σε εγρήγορση όλη την ημέρα. Όπως μαθαίνουμε από το στενό της περιβάλλον, κοιμάται ελάχιστα, ξυπνάει στις 3 το πρωί, για να βρίσκεται στη θέση της ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη, στο «Καλημέρα Ελλάδα», στη συνέχεια περνάει όλη την ημέρα στο νοσοκομείο και το βράδυ επιστρέφει στο σπίτι, καθώς εκεί την περιμένει η κορούλα της, η μικρή Αγάπη, που είναι μόλις δυόμισι ετών.

Η δημοσιογράφος τρέχει και δεν φτάνει. Είναι διαρκώς στο δρόμο και έχει το μυαλό της συνέχεια στο σύζυγό της, αλλά και στο κοριτσάκι τους, που τις περισσότερες ώρες βρίσκεται με την κυρία που το προσέχει. Η ίδια βέβαια, σωστή επαγγελματίας, δεν έλειψε καθόλου από την εκπομπή, δεν παραπονέθηκε και κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε τι περνούσε όλες αυτές τις μέρες. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, αισιόδοξη και μαχήτρια, προσπαθεί να ξεπεράσει και αυτή τη δύσκολη περιπέτεια. «Μας μάτιασαν?» λέει η γνωστή παρουσιάστρια στους δικούς της ανθρώπους, αφού δεν μπορεί να εξηγήσει πώς τα πράγματα πήραν αυτή την τροπή και ο σύντροφος της ζωής της, μάχιμος και δυναμικός ρεπόρτερ, ταλαιπωρείται για δεύτερη φορά. Οι γονείς της Μάγδας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, όπου ζουν μόνιμα, αλλά η μητέρα της έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί, για να βοηθήσει την κόρη της. Ωστόσο, η Μάγδα έχει σηκώσει επάνω της όλο το βάρος της κατάστασης, καθώς πρέπει να έχει το νου της στη δουλειά, στο παιδί αλλά και στο σύζυγό της. Να τους ευχηθούμε τα καλύτερα και να είναι όλα περαστικά.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου