Η Σκάρλετ Γιόχανσον κερνάει σαμπάνια!

06.05.2009
Οι φυσαλίδες της Moët & Chandon ανέκαθεν πρωταγωνιστούσαν σε λαμπερές κινηματογραφικές σκηνές: Από το «Αριάν» με την Oντρεϊ Χέπμπορν ως την αξέχαστη σκηνή με τις φράουλες στο «Pretty Woman».

Οι φυσαλίδες της Moët & Chandon ανέκαθεν πρωταγωνιστούσαν σε λαμπερές κινηματογραφικές σκηνές: Από το «Αριάν» με την Oντρεϊ Χέπμπορν ως την αξέχαστη σκηνή με τις φράουλες στο «Pretty Woman».

Κομμάτι της μαγείας του σινεμά από τη δεκαετία του ’30, η Μoët & Chandon έχει μια «φυσική» σχέση με τους σταρ, τη λάμψη, τη γιορτή, το Χόλιγουντ. Με αφοσιωμένους «οπαδούς» κορυφαίες προσωπικότητες του κινηματογράφου, όπως ο Κάρι Γκραντ, ο Πολ Νιούμαν και ο Aλφρεντ Χίτσκοκ, γενιές θρυλικών ηθοποιών, σκηνοθετών και παραγωγών έχουν γιορτάσει σημαντικές στιγμές με Moët & Chandon.

Τα κρυστάλλινα flute έχουν γεμίσει αμέτρητες φορές, μπροστά και πίσω από την κάμερα, σε φαντασμαγορικά πάρτι και λαμπερές τελετές, ενώ σύμφωνα με την παράδοση, στο American Film Festival της Deauville και στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν, οι σταρ υπογράφουν πάνω σε μπουκάλια Moët & Chandon. Τη στενή σχέση της με το σινεμά πιστοποιεί και η μούσα της, Σκάρλετ Γιόχανσον.

Κανένα πρόσωπο δεν θα μπορούσε να μεταφέρει τόσο αληθινά την έννοια της γιορτής έτσι όπως βιώνεται μέσα από ένα ποτήρι Moët & Chandon. Aλλωστε η Γιόχανσον είναι ένα σύμβολο glamour, γενναιοδωρίας, αυθορμητισμού, της τέχνης τού να ζεις τη ζωή στο φουλ αξίες απόλυτα συμβατές με τον κορυφαίο οίκο σαμπάνιας. Η δημιουργική χημεία που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Σκάρλετ και την Μοët & Chandon αποτυπώθηκε από τον φακό των διακεκριμένων φωτογράφων Mert Alas & Μarcus Piggott.

Οι λήψεις της Σκάρλετ να διασκεδάζει με Moët, το ποπ του φελλού τη στιγμή που εκτοξεύεται στον αέρα, όλα μετατρέπουν την έκρηξη σε μεθυστική γιορτή. Για τη Μοët & Chandon, η γιορτή είναι τέχνη, η τέχνη τού να μοιράζεσαι τη μαγεία. Μάρθα Κορινθίου