Ο Μελ Γκίμπσον παρουσίαζει επισήμως την Οκσάνα

29.04.2009
Πέρασαν μόνο δύο εβδομάδες από τότε που ο Μέλ Γκίμπσον( Mel Gibson) σόκαρε το Χόλιγουντ, κάνοντας γνωστό ότι χωρίζει μετά 28 χρόνια γάμου.

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του και τις φήμες που οργίασαν γύρω από την ταυτότητα της ερωμένης του, ο Μελ Γκίμπσον κυκλοφορεί επισήμως με την Οκσάνα.

Χωρίς να χάσει χρόνο και ως επίσημα ελεύθερος ο 53χρονο ηθοποιός παρουσίασε στον κόσμο την αγαπημένη του στην πρεμιέρα του "X-Men Origins: Wolverline", περπατώντας μαζί της στο κόκκινο χαλί, πιασμένοι χεράκι-χεράκι.

Παρότι ήταν καλεσμένος του πρωταγωνιστή της ταινίας, Χιού Τζάκμαν, η παρουσία του Γκίμπσον στην εκδήλωση θεωρήθηκε αναπάντεχη καθώς δεν συνηθίζει να παρευρίσκεται σε κοσμικά γεγονότα.

Η 39χρονη Ρωσίδα ήταν μια από τις υποψήφιες "Οκσάνα" που εμφανίστηκαν να διεκδικούν την καρδιά του Μελ Γκιμπσον μετά την είδηση του χωρισμού του.

Η Γριγκορίεβα είναι τραγουδίστρια και μουσικός και συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής του Γκίμπσον. Στο παρελθόν διατηρούσε πολύχρονο δεσμό με τον πρώην Τζέιμς Μποντ 007, Τίμοθι Ντάλτον, με τον οποίο χώρισε πριν από δύο χρόνια και έχει ένα 12χρονο γιο, τον Αλεξάντερ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μένει στην περιοχή Όουκς της Καλιφόρνια, σε ένα από σπίτια του αγαπημένου της.

Ο εκπρόσωπος του 53χρονου ηθοποιού δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Ο Μελ είναι σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και είναι ωραίο να τον βλέπεις να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει".

Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ στην πρεμιέρα, χωρίς να σταματήσει για δηλώσεις και πόζες στο κόκκινο χαλί. Αντίθετα, προσπέρασε βιαστικά τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους και μπήκε κατευθείαν στην αίθουσα.

Απ΄ότι φαίνεται, η Οκσάνα είναι τελικά η μυστηριώδης γυναίκα με την οποία ο Μελ συνελήφθη να αγκαλιάζεται σε παραλία της Κόστα Ρίκα και έγινε η αφορμή για την αίτήση διαζυγίου από τη γυναίκα του.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Μελ και η Ρόμπιν Γκίμπσον, που έχουν μαζί επτά παιδιά, ήταν σε διάσταση ήδη από τον Αύγουστο του 2006, ένα μήνα μετά από τη σύλληψη του να οδηγεί μεθυσμένος. To διαζύγιο τους προβλέπεται να είναι ένα από τα ακριβότερα του Χόλιγουντ, αφού ο Γκίμπσον θα χάσει την μισή του περιουσία που ανέρχεται στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια!