Η Μπρούνι αγωνιά για τις σέξι φωτογραφίες

29.04.2009
Εκατοντάδες προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο της πρώτης κυρίας της Γαλλίας με τον πρώην σύντροφό της έκαναν φτερά μετά από διάρρηξη στο σπίτι του αδελφού του. Η αστυνομία πιστεύει ότι στόχος των ληστών ήταν οι συγκεκριμένες σέξι φωτογραφίες και φοβούνται ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο.

Εκατοντάδες προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο της πρώτης κυρίας της Γαλλίας με τον πρώην σύντροφό της έκαναν φτερά μετά από διάρρηξη στο σπίτι του αδελφού του. Η αστυνομία πιστεύει ότι στόχος των ληστών ήταν οι συγκεκριμένες σέξι φωτογραφίες και η Μπρούνι φοβάται ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο της Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία με τον Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy), είναι από την εποχή που είχε δεσμό με τον διανοούμενο Ραφαέλ Εντοβέν (Raphael Enthoven).

Οι κλέφτες διέρρηξαν το διαμέρισμα του 27χρονου αδερφού του, ηθοποιού, Τζούλιεν Εντοβέν (Julien Enthoven), στο Παρίσι όπου βρίσκονταν κρυμμένα το λαπτοπ με τις φωτογραφίες και η κάμερα με το βίντεο και έφυγαν σαν κύριοι χωρίς να πειράξουν τίποτα άλλο!

"Οι δράστες φάνηκε ότι ήξεραν ακριβώς τι ζητούσαν", είπε ένας από αστυνομικούς που ερευνά την διάρρηξη: "Διέρρηξαν το διαμέρισμα την Κυριακή το βράδυ, σπάζοντας ένα παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο και πήγαν κατευθείαν στο σαλόνι όπου βρίσκονταν το λαπτοπ και η βιντεοκάμερα. Κανείς δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι και έτσι, αφού πήραν τα λάφυρα, εξαφανίστηκαν με άνεση".

"Ο Ραφαέλ, που είναι πατέρας του 8χρονου γιου της Μπρούνι, Ορελιέν (Aurelien) φαίνεται ότι έδωσε στον αδερφό του το λαπτοπ με τις φωτογραφίες για να το φυλάξει, ώστε να μην φέρει σε δύσκολη θέση την νέα σύζυγο του πρωθυπουργού", εκτιμά ένας από τους ντεντέκτιβ που ασχολείται με την υπόθεση.

Το ζεύγος Ζαρκοζί έφτασε στην Ισπανία την επομένη της κλοπής. Πέρσι είχαν δει το φως της δημοσιότητας άλλες γυμνές φωτογραφίες της Μπρούνι, στις οποίες πόζαρε ως μοντέλο. Έκτοτε προσπαθεί να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ, αλλά δεν την αφήνουν να "αγιάσει". Μονίμως το παρελθόν της την κυνηγά!