Μεγαλειώδης ο 2ος γάμος της Σάλμα Χάγιεκ!

27.04.2009
Την ρομαντική Βενετία διάλεξε η ηθοποιός 42χρονη Σάλμα Χάγιετ (Salma Hayek) για να ξαναπαντρευτεί τον 46χρονο Γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά Ενρί Πινό (Francois-Henri Pinault).

Την ρομαντική Βενετία διάλεξε η ηθοποιός 42χρονη Σάλμα Χάγιετ (Salma Hayek) για να ξαναπαντρευτεί τον 46χρονο Γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά Ενρί Πινό (Francois-Henri Pinault).

To ζευγάρι που είχε επισημοποιήσει την σχέση του με έναν διακριτικό πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Παρισιού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διάλεξε αυτή τη φορά να κάνει μια λαμπερή τελετή καλώντας εκπροσώπους όλης της διεθνούς σόου μπιζ σε έναν τριήμερο εορτασμό.

Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο, στο δεύτερο όροφο της όπερας "La Fenice", της Βενετίας. Το νυφικό της Χάγιεκ, που έφερε την υπογραφή του οίκου Ballenciaga, ήταν στολισμένο με ασημένιο κεντητό μπούστο και πλούσια φούστα από ταφτά, ενώ συμπληρώνονταν από ένα πέπλο που στηρίζονταν στα μαλλιά της, τα οποία ήταν τραβηγμένα σε κότσο.

Η αίθουσα θύμιζε ανθισμένο κήπο από τα εκατοντάδες λίλιουμ, τις ορχιδέες, τους κρίνους και άλλα λουλούδια, που είχαν μεταφερθεί εκεί από το πρωί για να συμπληρωθεί το ρομαντικό σκηνικό του γάμου. Τη νύφη συνόδευε η 19 μηνών κορούλα της που ήταν ντυμένη σαν "λουλουδένιο κορίτσι" με φόρεμα "Bonpoint". Μετά το γάμο το ζευγάρι υποδέχτηκε τους 150 καλεσμένους του στο εντυπωσιακό παλάτσο του γαμπρού που βρίσκεται στο Γκραν Κανάλ (Gran Canal)

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή, με ένα δείπνο που δόθηκε στην ιστορική "Punta Della Dogana", το μουσείο τέχνης που έχει πρόσφατα ανακαινιστεί αλλά δεν είναι ακόμη ανοιχτό στο κοινό. Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ (Jacques Chirac) με την γυναίκα, αλλά και η καλλονή ηθοποιός Σαρλίν Θερόν (Charlize Theron) με τον φίλο της Στιούαρτ Τάουνσεντ (Stuart Townsend), όπως και η Στέλα Μακ Κάρτνεϊ (Stella McCartney).

Για το πάρτυ της παραμονής, η νύφη διάλεξε τουαλέτα σε βαθύ μπλε. Οι διάσημοι καλεσμένοι έφτασαν με βάρκα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με τις παραδοσιακές βενετσιάνικες μάσκες. Ανάμεσά τους ήταν η Πενέλοπε Κρούζ (Penelope Kruz), με τον σύντροφο της Χαβιέ Μπαρδέμ (Javier Bardem), o Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Baderas) και η γυναίκα του Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith), ο Γούντι Χάρελσον (Woody Harrelson) και ο Έντουαρντ Νόρτον πρώην σύντροφος της Χάγετ.

Το ζευγάρι αποχαιρέτισε τους καλεσμένους του μ΄ένα γιορταστικό μπραντς το πρωί της Κυριακής. Φυσικά εκείνη που έκλεψε την παράσταση, όλο το Σαββατοκύριακο ήταν η κορούλα τους, Βαλεντίνα Παλόμα, που γεννήθηκε το Σεπτέμβριο του 2007.