Η Χάιντι Κλουμ περιμένει και 4ο!

24.04.2009
Καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) εύχεται να είναι κορίτσι.

Καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) εύχεται να είναι κορίτσι.

Η γερμανίδα τοπ μόντελ που ήδη μεγαλώνει την πεντάχρονη κόρη της Λένη, τον 3χρονο Χένρι και τον 2χρονο Γιόχαν μαζί με τον άντρα της και δημοφιλή μουσικό, Σιλ (Seal) ελπίζει να προσθέσει ένα ακόμη κορίτσι στην συλλογή της.

Η 35χρονη καλλονή είπε στο "Us Magazine": " Είμαι πολύ χαρούμενη που η οικογένεια μας μεγαλώνει. Το φύλο του μωρού δεν το έχουμε μάθει ακόμη, αλλά θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι ελπίζουμε να είναι κορίτσι. Ειδικά για την Λένη, θα ήθελε τόσο μια μικρή αδερφούλα. Καθημερινά μου λέει: 'Αν είναι κορίτσι θα κοιμάται στο δωμάτιο μου. Θα σε βοηθάω αλλάζοντας πάνες. Θα είμαι πολύ καλή μαζί της'".

Ο Σιλ ανακοίνωσε την τέταρτη εγκυμοσύνη της Χάιντι στην διάρκεια συναυλίας του στην Νέα Υόρκη, στις αρχές του μήνα. "Η Χάϊντι κι εγώ θα κάνουμε κι άλλο μωρό! Εννοώ ότι η Χάϊντι θα κάνει όλη την δουλειά!".

Η κόρη της Κλουμ είναι καρπός της σχέσης της με τον οδηγό της Φόρμουλα-1, Φλάβιο Μπριατόρε (Flavio Briatore). Όμως, όταν εκείνη ανακοίνωνε την εγκυμοσύνη της, το 2004, την ίδια μέρα ο Μπριατόρε φωτογραφιζόταν με την καινούργια του φίλη.

Η Χάιντι γνώρισε τον Σιλ όσο ήταν έγκυος και παντρεύτηκαν στις 10 Μαίου του 2005, σε παραλία του Μεξικού. Ο οδηγός της Φόρμουλα δεν ασχολήθηκε ποτέ με την κόρη του, γι΄αυτό και η 5χρονη Λένη αγαπάει ως πατέρα της τον Σιλ.

Η Χάιντι και ο Σιλ θεωρούνται ένα από πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ κι η διαφορά τους χρώματος τους -αν και έχει σχολιαστεί- δεν έχει σταθεί εμπόδιο στην αγάπη τους.