Η γκρίνια τον... πέταξε από τον 5ο

30.04.2009
Ολα μπορεί να τα αντέξει ένας άνθρωπος εκτός από την γκρίνια! Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα.

Ολα μπορεί να τα αντέξει ένας άνθρωπος εκτός από την γκρίνια! Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα. Γι’ αυτό και οι αντιδράσεις αυτών που τα ακούνε μπορεί να είναι και ακραίες. Όπως συνέβη με έναν άντρα από τη Ρωσία, ο οποίος δεν άντεξε την γκρίνια της γυναίκας του, έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματός τους δύο φορές και, ευτυχώς, σώθηκε!

Ο Alexei Roskov μη μπορώντας να αντέξει τη μουρμούρα της συζύγου του, είπε να πιει δυο ποτηράκια βότκα για να μην την ακούει. Τα δύο ποτηράκια, όμως, έγιναν τελικά δύο μπουκάλια, που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα... Άνοιξε το παράθυρο της κουζίνας και έπεσε από τον 5ο όροφο χωρίς να πάθει το παραμικρό! Η σύζυγός του Yekaterina έμεινε άναυδη από την αψυχολόγητη κίνηση του άντρα της και έντρομη κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο. Ο 22άχρονος άντρας ανέβηκε από τις σκάλες στο διαμέρισμα και είδε πάλι τη γυναίκα του να συνεχίζει να του φωνάζει: «Τι έκανες; Τι πράγματα είναι αυτά». Έτσι, αποφάσισε να πηδήξει και δεύτερη φορά από το μπαλκόνι!

«Δεν έχω ιδέα γιατί πήδηξα την πρώτη φορά. Όμως, μόλις ανέβηκα πάνω και αυτή συνέχισε να φωνάζει, αισθάνθηκα ότι ήταν καλύτερα να φύγω κι έτσι έπεσα πάλι από το παράθυρο», είπε ο Alexei Roskov. Οι νοσοκόμοι του ασθενοφόρου που κλήθηκαν για βοήθεια δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού ακόμη και μετά τη δεύτερη πτώση ο Alexei είχε μόνο μικρές γρατσουνιές και μώλωπες!