Έρωτες, γάμοι, χωρισμοί, γεννητούρια

14.07.2010
Στο «θαυμαστό» κόσμο της σοουμπίζ τα ερωτικά μπλεξίματα δεν σταματούν ποτέ. Και κάθε καλοκαίρι είναι γεμάτο από εξελίξεις. Κάποια ζευγάρια ετοιμάζουν μαζί βαλίτσες για διακοπές, κάποια άλλα τρέχουν και δεν φτάνουν για να προλάβουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Άλλοι, πάλι, σε λίγο καιρό θα συναντηθούν στα νησιά και δεν θα πουν ούτε «γεια». Ποιοι είναι οι πιο χαρούμενοι; Μα φυσικά αυτοί που ετοιμάζουν τα παιδικά δωμάτια!

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Στο «θαυμαστό» κόσμο της σοουμπίζ τα ερωτικά μπλεξίματα δεν σταματούν ποτέ. Και κάθε καλοκαίρι είναι γεμάτο από εξελίξεις. Κάποια ζευγάρια ετοιμάζουν μαζί βαλίτσες για διακοπές, κάποια άλλα τρέχουν και δεν φτάνουν για να προλάβουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Άλλοι, πάλι, σε λίγο καιρό θα συναντηθούν στα νησιά και δεν θα πουν ούτε «γεια». Ποιοι είναι οι πιο χαρούμενοι; Μα φυσικά αυτοί που ετοιμάζουν τα παιδικά δωμάτια!

Mετά τον πολιτικό έρχεται ο θρησκευτικός
Το πανέμορφο νησί της Σαντορίνης επέλεξαν για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Δήμητρα Αιγινίτη έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης και συμβίωσης αλλά και τον πολιτικό τους γάμο πριν από λίγους μήνες θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στον Ιούλιο στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου. «Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω οικογένεια και είμαι έτοιμη πλέον για κάτι τέτοιο», δήλωσε πρόσφατα η παρουσιάστρια του «Δέστε τους».

Έκλεισε νυφικό
Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Μάλιστα, σύντομα θα μετακομίσουν μόνιμα στην περιοχή, καθώς αποφάσισαν πως είναι καλύτερα για τους ίδιους αλλά και για την κορούλα τους, την Ισμήνη, να βρίσκονται σε ένα προάστιο κοντά στη θάλασσα. Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία έκλεισε το νυφικό της από τον οίκο Elena Vorea, αφού είναι πολύ καλή φίλη τόσο με την Έλενα όσο και με τον επιχειρηματία Γιώργο Βορρέα.

Γάμος αλά αμερικάνικα
Έναν παραμυθένιο γάμο για την αγαπημένη του Καλομοίρα ετοιμάζει ο Γιώργος. Το ζευγάρι στις 26 Σεπτεμβρίου θα ανέβει τα σκαλιά ενός... πύργου και όχι εκκλησίας. Ήταν επιθυμία της τραγουδίστριας να ζήσει το όνειρο του παραμυθιού και ο αγαπημένος της δεν μπορούσε να της χαλάσει χατίρι. Μετά το γάμο θα μείνουν μόνιμα στις ΗΠΑ, αλλά θα πηγαινοέρχονται και στην Αθήνα, κυρίως λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της Καλομοίρας.

Επτασφράγιστο μυστικό
Κάτω από άκρα μυστικότητα ετοιμάζουν το γάμο τους ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Κάποιοι υποστηρίζουν πως θα γίνει φέτος το καλοκαίρι στα Χανιά, κάποιοι άλλοι το μεταθέτουν για το επόμενο καλοκαίρι. Το βέβαιο είναι πως πολύ σύντομα θα φάμε κουφέτα!

Έρωτας που δεν είναι «ράδιο αρβύλα»
Από το χειμώνα ο φημολογούμενος δεσμός του Αντώνη Κανάκη και της Χριστίνας Μουστάκα ήταν talk of the town στη Θεσσαλονίκη. Επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα, συγκεκριμένα στην Κηφισιά, όταν οι δυο τους εθεάθησαν να ψωνίζουν μαζί σε γνωστό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που διαφημίζει η ομάδα του «Ράδιο αρβύλα». Παρ’ όλα αυτά, και οι δύο τηρούν σιγήν ιχθύος, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν αν είναι μαζί.

Μαζί στη Χαλκιδική
Full in love είναι και η πρώην σύντροφος του Μάριου Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού. Με τον ηθοποιό Πάνο Μουζουράκη είναι μαζί από τον περασμένο Φεβρουάριο, αν και αποφεύγουν να μιλάνε για το δεσμό τους. Πρόσφατα βρέθηκαν για σύντομες διακοπές στη Χαλκιδική, καθώς ο Πάνος ήταν καλεσμένος στον «Καφέ με την Ελένη». Το ζευγάρι έμεινε σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής, χαλαρώνοντας με μπάνια και ηλιοθεραπεία.

Mαμά τον Αύγουστο
Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Κατερίνα Λάσπα και δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μετά το γάμο της με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο δεν ήθελε να καθυστερήσει καθόλου τον έρχομό του πρώτου τους παιδιού, όπως κι έγινε. Η Κατερίνα σε λιγότερο από δύο μήνες θα κρατάει το πρώτο της μωράκι στην αγκαλιά της και αυτός ήταν και ο λόγος που έχει παγώσει προς το παρόν τις συζητήσεις για επιστροφή στη μικρή οθόνη.

Νew love in town
Συγκεκριμένα στο Περιστέρι, καθώς εκεί γνωρίστηκαν πριν από μερικούς μήνες ο Μάριος Αθανασίου και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η κολλητή της Λίτσας, στα γυρίσματα του «Λίτσα.com». Η φιλική σχέση τους μετατράπηκε γρήγορα σ’ ένα δυνατό έρωτα. Μάλιστα, λέγεται ότι η Ιωάννα έχει ήδη γνωρίσει τον 5άχρονο γιο του Μάριου, Αλέξανδρο. Χαμηλών τόνων και οι δύο, αποφεύγουν κοσμικές εξόδους και πολύβουα πάρτι προτιμώντας ήρεμες εξόδους για φαγητό ή βραδιές στο σπίτι με φίλους για DVD και κινέζικα γεύματα.

Πάνε για το δεύτερο!
Τον Αύγουστο θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Η Ιωάννα Λίλη περιμένει αγοράκι και ο Θοδωρής είναι τρισευτυχισμένος. Προς το παρόν το ζευγάρι ξεκουράζεται στη Σάνη της Χαλκιδικής, ενώ δεν ισχύει η φήμη ότι σκοπεύουν να αγοράσουν εξοχική κατοικία στην περιοχή.

Από γάμο μάθαμε το χωρισμό
Μια δήλωση, δύο ξεχωριστές είσοδοι και μια επιβεβαίωση έφταναν και με το παραπάνω για να καταλάβουμε ότι Γιάννης Μαρακάκης και Έλενα Ράπτη έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Πήγαν ξεχωριστά στο γάμο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και την επόμενη μέρα ο δικηγόρος με δήλωσή του σε site επιβεβαίωσε το χωρισμό. Κρίμα, γιατί όλοι πιστεύαμε πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τέταρτη κόρη
Από μέρα σε μέρα περιμένουν τον πελαργό η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς. Η πανέμορφη γυμνάστρια έχει μπει στο μήνα της και σύντομα θα φέρει στον κόσμο την τέταρτη κορούλα τους. Η Ελένη στη διάρκεια και αυτής της εγκυμοσύνης πρόσεχε πολύ τη διατροφή της, ενώ έκανε ειδικές ασκήσεις που θα τη βοηθήσουν να έχει έναν ανώδυνο τοκετό.

Δεν μιλάει κανείς...
Ο λόγος για τον πρωτοσέλιδο χωρισμό του καλοκαιριού, όπως φημολογείται. Η Νάντια Μπουλέ λέγεται πως εδώ και τρεις εβδομάδες έχει φύγει από το σπίτι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Πεντέλη, αλλά η ίδια... σφίγγα. Το ίδιο και ο Γρηγόρης, που περνάει πολλές ώρες με τον κολλητό του Αντώνη Κανάκη στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη ή τη Χαλκιδική. Κανείς δεν ξέρει τον ακριβή λόγο του χωρισμού. Λέγεται όμως ότι οι επαγγελματικές ανησυχίες και των δύο σε συνδυασμό με ένα οικογενειακό πρόβλημα του Γρηγόρη έφεραν το τέλος.