Η Λίντσεϊ Λόχαν επέστρεψε στους άντρες

21.04.2009
Η Λίντσεϊ Λόχαν Lindsay Lohan κάνει ότι μπορεί , για να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της από την Σαμάνθα Ρόνσον Samantha Ronson.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της από την Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson). Έτσι, πρόσφατα εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό ντεκολτέ στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας Μελ (Mel-B), πρώην μέλος των Spice Girls, στο Λας Βέγκας δηλώνοντας ότι "ξαναγύρισε στους άντρες".

H 22χρονη ηθοποιός και η 33χρονη τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει κολλητές, αφού απόλαυσαν τα ποτά στο κλάμπ του ξενοδοχείου, γύρισαν μαζί στην σουίτα της Λόχαν, παρέα με τον σύζυγο της Μελ, Στέφεν Μπελαφόντε (Stephen Belafonte) που παρακολουθήσε κι εκείνος το σόου.

Όμως η Μελ-Β, δεν είναι η μόνη από τις νέες φιλίες της Λόχαν. Νωρίτερα η ηθοποιός φλέρταρε με νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων. "Στο πάρτι που ακολούθησε του σώου, την προσοχή της κέντρισε ένας όμορφος νεαρός και χωρίς να χάσει χρόνο τον πλησίασε για να συστηθούν", αποκάλυψε θαμώνας του κλαμπ στην εφημερίδα "Mirror". Αφού αντάλλαξαν τηλέφωνα, έφυγαν απο διαφορετικές πλευρές της πισίνας.

Οι φίλοι της Λόχαν ανησυχούν για την κατάσταση της από τότε που διέλυσε το δεσμό της με την ντιτζέι Σαμάνθα Ρόνσον. Καθώς λένε, έχει γίνει ιδιαίτερα οξύθυμη και προκλητική τις τελευταίες εβδομάδες, και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της.