«Chic» εγκαίνια

22.04.2009
Εκεί στη Γλυφάδα θα μας τρελάνετε! Κάθε χρόνο ανοίγει και μια καινούργια καφετέρια στην οδό Ζησιμοπούλου και αδειάζουν όλες οι άλλες για να γεμίσει αυτή. Είναι τύπου μπουζούκια.

Εκεί στη Γλυφάδα θα μας τρελάνετε! Κάθε χρόνο ανοίγει και μια καινούργια καφετέρια στην οδό Ζησιμοπούλου και αδειάζουν όλες οι άλλες για να γεμίσει αυτή. Είναι τύπου μπουζούκια. Πού θα είναι ο Σάκης Ρουβάς (βλ. Τζίμης Σταθοκωστόπουλος), εκεί θα πάμε, τι θα ανοίξει ο Αντώνης Ρέμος (βλ. Παπαθεοχάρης), α, είναι και παραλιακό, εκεί, εκεί!

Φέτος η ομάδα των Νίκο Καβρουλάκη, Τάκη Σκουλιδά και Τάκη Καζασίδη (σαν τους Onirama ένα πράγμα) άνοιξαν το «Chic» και έριξαν... βόμβα καλαισθησίας στη... Louis Vuittonκρατούμενη οδό. Οι κλασικές trendy φάτσες των νοτίων προαστίων και όλοι οι μοντελο-τραγουδιστο-celebrities που κυκλοφορούν εκεί πήγαν στα εγκαίνια και αφού απόλαυσαν (παρα-απόλαυσαν, μου φαίνεται) τα super cocktails, την «έπεσαν» ?κυριολεκτικά? σε ό,τι τους χαλούσε την αισθητική. Κι έτσι, κάποιος γνωστός κοσμικός γύρισε σπίτι του γιαουρτωμένος...