Ποιος είναι ο κολλητός της;

03.04.2009
Στην περσινή Εβδομάδα Μόδας τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον Πάρη Κασιδόκωστα και στη σχέση του με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Φέτος ήταν η σειρά της αδερφής του Εριέττας να μονοπωλήσει
Στην περσινή Εβδομάδα Μόδας τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον Πάρη Κασιδόκωστα και στη σχέση του με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Φέτος ήταν η σειρά της αδερφής του Εριέττας να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φωτογράφων, αλλά και τα πηγαδάκια των κοσμικών κύκλων. Ο λόγος; Ο νεαρός γοητευτικός συνοδός της στην επίδειξη μόδας των ΜΙ-RO στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι.

Εδώ και αρκετό καιρό η νεαρή Εριέττα κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις, κυρίως με άτομα του κύκλου της, αποφεύγοντας celebrities από το χώρο της σόουμπιζ. Έπειτα από συστάσεις της οικογένειάς της άρχισε να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να βγαίνει μόνο με αγόρια και κορίτσια της υψηλής κοινωνίας. Μάλιστα, έχει διαγράψει το profile της στο Facebook σε μια προσπάθεια να γίνει λιγότερο προσιτή.

Πιο όμορφη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε στο ντεφιλέ του γνωστού διδύμου έχοντας στο πλευρό της έναν κομψό νεαρό.

Η παρουσία του δίπλα της, όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε έντονα. Λογικό, άλλωστε, αν σκεφτεί μάλιστα κανείς πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα όμορφο αγόρι, ξανθό, με γαλάζια μάτια, αλλά «και καλοντυμένο», όπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά δύο πασίγνωστες κυρίες της κοσμικής Αθήνας. Το όνομα λοιπόν του νεαρού κυρίου είναι Μάρκος Γεωργίου και προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια της Αθήνας. Τα δύο παιδιά κάνουν εδώ και αρκετό καιρό παρέα και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Ο Μάρκος έχει επισκεφθεί πολλές φορές το σπίτι της οικογένειας Λάτση στην Εκάλη, όπως έκανε και πριν από περίπου ένα μήνα, μάλιστα την ημέρα που είχε τα γενέθλιά του.

Οι δύο νέοι πριν από λίγες ημέρες διασκέδασαν με μεγάλη κοινή παρέα και στο νυχτερινό κέντρο «Starz» στο Θησείο, όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και οι αδερφές Μαγγίρα. To συγκεκριμένο μαγαζί ήταν φέτος το πλέον hot meeting point της «χρυσής» νεολαίας και, αν σκεφτεί κανείς την αγάπη της Εριέττας στον Σάκη Ρουβά, αλλά και τις καλές σχέσεις που έχει ο τραγουδιστής με τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση και τον αδερφό της Πάρη, μπορεί εύκολα να καταλάβει πως η παρέα εκείνο το βράδυ πέρασε πολύ καλά.