Προετοιμασίες γάμου

06.04.2009
Στα βήματα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη βαδίζουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και αγαπημένη του Δέσποινα Ολυμπίου. Με λίγα λόγια, ετοιμάζονται πυρετωδώς και ινκόγκνιτο για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στα βήματα του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη βαδίζουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και αγαπημένη του Δέσποινα Ολυμπίου. Με λίγα λόγια, ετοιμάζονται πυρετωδώς και ινκόγκνιτο για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια. Πέρυσι μάλιστα συζητήθηκε έντονα το δαχτυλίδι που φορούσε η Δέσποινα, περίτρανη απόδειξη ότι οι δυο τους πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Όπως όλα δείχνουν, αυτό το βήμα θα γίνει πολύ πιο σύντομα απ’ όσο περιμέναμε. «Ο Μιχάλης και η Δέσποινα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν το θέμα της επίσημης δέσμευσής τους για να ησυχάσουν και οι δικοί τους», αποκάλυψαν στο περιοδικό μας άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. Τα σχέδια που κάνουν για το γάμο τους δεν τα έχουν ανακοινώσει σε κανένα μέχρι στιγμής, αλλά είναι σίγουρο ότι επιθυμούν να κινηθούν με άκρα μυστικότητα, μιας και δεν θέλουν η τελετή να μετατραπεί σε σόου για τα media. «Το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας θα το μάθουμε την τελευταία στιγμή», επιβεβαίωσε στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χατζηγιάννη, συμπληρώνοντας: «Είναι ένα μυστικό που το γνωρίζουν μόνο εκείνοι και κανένας άλλος».

Οι δυο τους, βέβαια, όπως συζητιέται στο φιλικό τους κύκλο, είναι συνηθισμένοι στον... έγγαμο βίο, αφού τις περισσότερες μέρες μένουν μαζί και έχουν ανακαλύψει τη χαρά της συντροφικότητας. Μόνο όταν τους χωρίζει η απόσταση αναγκάζονται και μένουν σε διαφορετικά σπίτια, όπως συνέβη πρόσφατα, καθώς η Δέσποινα τραγουδούσε σε κέντρο της συμπρωτεύουσας και ο Μιχάλης βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη δίπλα στην αγαπημένη του μόνο όταν είχε ελεύθερο χρόνο.