Το τάμα στον Άγιο Ραφαήλ

06.04.2009
Και το όνομα αυτού Φίλιππος-Ραφαήλ. Ο λόγος για το γιο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, που θα πάρει το βάπτισμα της ορθοδοξίας στα μέσα του καλοκαιριού στη Μυτιλήνη.

Και το όνομα αυτού Φίλιππος-Ραφαήλ. Ο λόγος για το γιο της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, που θα πάρει το βάπτισμα της ορθοδοξίας στα μέσα του καλοκαιριού στη Μυτιλήνη.

Το ζευγάρι, που διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό περί χωρισμού του, θέλει να γίνει η βάφτιση σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από τις κάμερες. Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που επιλέγουν το μακρινό νησί του βορείου Αιγαίου.

Η βάφτιση του μικρού θέλουν να πραγματοποιηθεί στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ, όπου η Σίσσυ Χρηστίδου πραγματοποίησε τάμα όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος. Τόσο η λαμπερή παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής σύντροφός της έχουν ιδιαίτερη σχέση με την ορθοδοξία και έτσι πήραν την απόφαση τα βαφτίσια να γίνουν με κατάνυξη στη μονή της Λέσβου.

Ποιοι θα είναι οι νονοί του μικρού Φίλιππου; Η Μερόπη Αγγελάκη, παιδική κολλητή φίλη της Σίσσυς, και ο πολύ καλός φίλος του Θοδωρή Μαραντίνη, Νίκος Χαλκιάς. Το ζευγάρι, αν και έχει πολλούς φίλους από το χώρο της σόουμπιζ, επέλεξε να τιμήσει δύο πρόσωπα που αγαπάει και γνωρίζει από παλιά.

Στις προτεραιότητες του ζευγαριού είναι και οι διακοπές, καθώς πέρασαν ένα βαρύ ?από επαγγελματικής άποψης? χειμώνα και τους περιμένει ακόμη δυσκολότερος. Ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους Onirama κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα και στο REX, ενώ η Σίσσυ κατά πάσα πιθανότητα παραμένει στο πρωινό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στον Alpha, εκτός αν τελικά οι σειρήνες των άλλων τηλεοπτικών σταθμών την πείσουν για μια τηλεοπτική μετεγγραφή, που σίγουρα θα είναι ηχηρή!