Ράνια Θρασκιά: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη"

03.04.2009
Πιο λαμπερή και πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η γνωστή παρουσιάστρια αυτόν τον καιρό! Ο λόγος; Μα η εγκυμοσύνη της, που της έχει δώσει μεγάλη χαρά. Όσο για τις φήμες περί μετακίνησής της από το Alter; Είναι μόνο φήμες!

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Πιο λαμπερή και πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η γνωστή παρουσιάστρια αυτόν τον καιρό! Ο λόγος; Μα η εγκυμοσύνη της, που της έχει δώσει μεγάλη χαρά. Όσο για τις φήμες περί μετακίνησής της από το Alter; Είναι μόνο φήμες! Βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα κρατήσει αγκαλιά τον καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο. Η ευτυχία του ζευγαριού έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, ενώ κάθε τόσο η Ράνια χαϊδεύει την κοιλίτσα της με τρυφερότητα.

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια διατηρεί ακόμη άψογη τη γραμμή της και δεν έχει πάρει περιττά κιλά, το αντίθετο μάλιστα, καθώς δείχνει ακόμη πιο όμορφη. Μοναδικά συννεφάκια στη χαρά της οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και λίγες μέρες και αφορούν τα επαγγελματικά της. Με χιούμορ παρακινεί τους συνεργάτες της να βάλουν «ματάκια», για να μην τους πιάνει το μάτι των ζηλιάρηδων και με ένα χαμόγελο περνάει στο επόμενο θέμα, ενώ το βλέμμα της αποκαλύπτει την ικανοποίηση και την ασφάλεια που νιώθει τώρα πια. Τη συναντήσαμε λίγη ώρα μετά την εκπομπή της και, φυσικά, τη ρωτήσαμε πώς σχολιάζει αυτά που γράφονται στα μέσα ?ηλεκτρονικά και έντυπα? σχετικά με τα επαγγελματικά της.

Ράνια, τι απαντάς σε αυτά που γράφονται για κόψιμο της εκπομπής σου ή για τη μετακίνησή σου σε άλλο κανάλι;

«Δεν απαντώ σε ανυπόγραφα δημοσιεύματα που βγαίνουν χωρίς λόγο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθώ με αυτά».

Βρίσκεσαι σε συζητήσεις με το Alter ή με κάποιο άλλο κανάλι αυτόν τον καιρό;

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να τα συζητήσουμε αυτά. Έχουμε χρόνο μέχρι το Μάιο, οπότε τι να λέμε από τώρα;».

Πώς νιώθεις από τη στιγμή που ήρθε η μητρότητα στη ζωή σου;

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη!».