Παπαρίζου: Όλη η αλήθεια για τη ζωή και την καριέρα της

03.04.2009
Τι συμβαίνει με την Έλενα; Η Eλληνίδα ποπ σταρ βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, με αντικρουόμενα δημοσιεύματα, που απέχουν χιλιόμετρα το ένα από το άλλο...

Τι συμβαίνει με την Έλενα; Η Eλληνίδα ποπ σταρ βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, με αντικρουόμενα δημοσιεύματα, που απέχουν χιλιόμετρα το ένα από το άλλο... Γιατί η αλήθεια είναι ότι η Έλενα είναι κλεισμένη στο στούντιο και ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα της δισκογραφική δουλειά έπειτα από έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Όσοι την είδαν στις τελευταίες εμφανίσεις της στην «Ιερά Οδό» - λίγο πριν ολοκληρωθούν - έχουν να λένε ότι σε τίποτα δεν θύμιζε τη λαμπερή Έλενα των πρώτων ημερών... Η ξαφνική απώλεια του πατέρα της τα Χριστούγεννα ήταν ανεπανόρθωτο πλήγμα για την τραγουδίστρια. Όλα στη ζωή της άλλαξαν και ήρθαν τα πάνω κάτω στα προσωπικά της, αλλά και στην καριέρα της.

Διαβάσαμε για την ανάγκη απομόνωσης της Έλενας, για χωρισμό, αλλά και για επανασύνδεση του ζευγαριού με δώρο ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Τελευταία, μάλιστα, διαβάσαμε και για εγκυμοσύνη, που θα επισπεύσει τις διαδικασίες του γάμου. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Έλενα είναι έγκυος και ενδέχεται να παντρευτούν άμεσα με τον Τόνυ με πολιτικό γάμο και να ακολουθήσει θρησκευτικός ταυτόχρονα με τη βάφτιση.

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην τραγουδίστρια. Στη σχέση της με τον Τόνυ ίσως να είχαν εμφανιστεί κάποια σύννεφα στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο, όλα τα προβλήματα έχουν πλέον ξεπεραστεί. Ούτε βέβαια το γεγονός ότι είναι έγκυος ισχύει. Άλλωστε, αν ήταν αλήθεια κάτι τέτοιο, θα ακύρωνε άμεσα τις εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα». Αντίθετα, οι προετοιμασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς η Έλενα θέλει να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα-υπερθέαμα στο αθηναϊκό κοινό. Ο γάμος και το παιδί άλλωστε μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμη για την 27χρονη «Miss Number One»!