Νίκος Βέρτης: Δυναμικό come back με αλλαγές

31.03.2009
Ο Αντώνης Βαρδής και ο Χρήστος Δάντης υπογράφουν τα νέα ακούσματα που θα περιλαμβάνει το νέο CD του Νίκου Βέρτη, ο οποίος επιστρέφει με αυτές τις δύο συνεργασίες και σε νέο νυχτερινό κέντρο.

Ο Αντώνης Βαρδής και ο Χρήστος Δάντης υπογράφουν τα νέα ακούσματα που θα περιλαμβάνει το νέο CD του Νίκου Βέρτη, ο οποίος επιστρέφει με αυτές τις δύο συνεργασίες και σε νέο νυχτερινό κέντρο. Μετά τη σειρά συναυλιών σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία ο καλλιτέχνης ήθελε το κοινό του να τον απολαύσει ανανεωμένο και σε νέο χώρο. Έτσι, φέτος και έπειτα από αρκετές σεζόν δεν θα τον απολαύσουμε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, αλλά στο «Κέντρο Αθηνών», όπου από τις 23 Απριλίου θα πάρει τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Ο Νίκος Βέρτης έκανε εντατική δίαιτα για να χάσει κάποια παραπανίσια κιλά που είχε πάρει, αλλά και για να φορέσει τα καινούργια του κοστούμια, που, αν μη τι άλλο, είναι πολύ εντυπωσιακά. Ο στυλίστας του Σωτήρης Τσαγδής έφερε από το πρόσφατο ταξίδι του στο Μιλάνο δημιουργίες των οίκων Lacroix, Balmain, Dolce Gabbana και Alexander ΜcQueen καθώς και παπούτσια του οίκου Aldo.

Ο λαϊκός τραγουδιστής δεν ανανεώθηκε μόνο εξωτερικά, αφού και το νέο του CD δεν περιέχει μόνο γνώριμους ήχους που όλοι αγαπήσαμε, αλλά και καινούργια ακούσματα, που φέρουν την υπογραφή δύο σημαντικών δημιουργών, του Αντώνη Βαρδή και του Χρήστου Δάντη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, οι επαφές με τον πρώτο έγιναν μέσω του καλού κοινού τους φίλου Αντώνη Ρέμου, του οποίου άλλωστε ο τελευταίος δίσκος φέρει εξολοκλήρου την υπογραφή του Αντώνη Βαρδή. Στη συνέχεια προέκυψε η συνεργασία και με τον Χρήστο Δάντη, με τον οποίο μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νίκος Βέρτης κάνει παρέα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό διασκέδαζαν μαζί στο «Villa Mercedes» καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων του Θέμη Γεωργαντά. Στην παρέα βρισκόταν και ο Νίνο με τη Δούκισσα Νομικού και πολλοί ακόμη γνωστοί καλλιτέχνες.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο «Κέντρο Αθηνών» θα εμφανίζεται φέτος η Αποστολία Ζώη, αλλά και νέοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ